A fehér nadrágok nem a legegyszerűbb ruhadarabok. Időnként nehéz őket stylingolni, mi több, nem mindenkihez illik. De ez elég ok arra, hogy lemondjunk róluk? Természetesen nem! Vess egy pillantást velem a népszerű influenszerek gardróbjára és tudd meg milyen cipő passzol a fehér nadrágokhoz. A látszat ellenére számos lehetőség van!

A trendszetterek gyakran párosítják a fehér nadrágot szintén fehér túrabakanccsal. Nézd meg a további ötleteket is!

Kihez illenek a fehér nadrágok?

Kezdjük az alapkérdéssel, vagyis kihez illik leginkább a fehér nadrág? A stylistok szerint, ez az ideális modell:

  1. a magas nőknek, vékony lábakkal és karcsú csípővel,

  1. a kreol bőrű embereknek (enyhén cserzett)

  1. a minimalista stílus kedvelőinek

Amikor outfitet készítünk fehér nadrággal, érdemes a megfelelő fehérneműt kiválasztani – ami nem látszik át a világos anyagon. A fazon és a szövet típusa is fontos szerepet tölt be. A mostani szezonban (2020 őszén és telén) a legnépszerűbbek a bokáig érő, egyenes szárú, fehér nadrágok.

5142

A fehér nadrág jól mutat a cserzett bőrön. Sikeresen kombinálhatod a rózsaszín, női Eva Minge sneakerekkel.

Hogyan viseld a fehér nadrágot? Ezeket a cipőket választják az Instagrammerek!

Nem tudod biztosan melyik cipő illik a fehér nadrághoz? Az Instagram trendszetterek szokás szerint a segítségedre sietnek. Oliwia Bugała szereti a kontrasztos színkombinációkat, ezért egy sötét barna kabátot és egy fekete, ívelt, arany láncos táskát választott a fehér nadrághoz és a szintén fehér bakancshoz Ahogy az egyik követője megjegyezte: „Észvesztő!”

5143

Balról: fehér túrabakancs DeeZee, fehér túrabakancs Dockers, fehér túrabakancs R.Polański

A slow fashion szellemében

A fehér nadrágok uralkodnak a minimalisták és a slow fashion filozófia követőinek szekrényeiben. Nem csoda! A fehér univerzális, tökéletesen kiegészíti a kapszula gardróbot, valamint harmonizál a többi színnel. Ezt bizonyította a felbecsülhetetlen Kasia Tusk is, akinek stílusát időtlennek és visszafogottnak tartják.

A makelifeeasier_pl profil üzemeltetője a black&white kombináció mellett döntött. A fehér nadrágját fekete körömcipővel pólóval és egy klasszikus kabáttal párosította. Mit gondolsz erről a kombinációról?

Mit gondolt erről Coco Chanel?

A nők minden színre gondolnak, kivéve a szín hiányára. A feketében minden ott van. A fehérben is. Szépségük abszolút. Tökéletesen harmónikusak.

Fehér total look – hot or not?

A fehér frissességet és könnyedséget kölcsönöz a megjelenésnek. Ez a merész, elegáns és kompromisszumok nélküli nőknek szánt szín. Vess egy pillantást Gitta Banko megjelenésére, hogy képet kapj erről. A német trendszetter a fehér total look mellett döntött, ami kiemeli az eleganciáját és különlegességét. Nehéz nem sóhajtani az örömtől!

Fehér nadrág + sportcipő = biztos választás!

Továbbra sem vagy biztos milyen cipő illik a fehér nadrághoz? Ha a kényelmet részesíted előnyben a divattal szemben, válaszd a pótolhatatlan női sneakert. Ajánlom a pasztell színű vagy az univerzális fekete modelleket. A szett egyedivé tételéhez, viselj érdekes mintás zoknit, vagy halászhálós harisnyát. De mindenek felett: bízz a megérzéseidben!

5144

Milyen cipővel viseljük a fehér nadrágot? A női sneaker egy biztos és bizonyítottan jó választás.

A stylist tanácsa

Próbálj legfeljebb 3 színt kombinálni, és könnyebb lesz kontrollálni a stílust és elkerülni a színes párosításokat.

Sokoldalú minden szempontból

Az egyik legsokoldalúbb kombináció a fehér nadrág párosítása fekete bokacsizmával. Le merném fogadni, hogy neked is van legalább egy pár a szekrényben, ha mégsem – ideje beszerezni! Hogy egy kis vadságot adj a megjelenéshez, érdemes egy érdekes díszítésű, vagy állatmintás modellt választani.

5145

Tetszenek a Guess eredeti bokacsizmái? Keresd őket az ecipőn!

5146

Balról: túrabakancs Guess, bokacsizma Wojas, bokacsizma Zadig&Voltaire

Remélem most már tudod milyen cipő illik a fehér nadrághoz, és így nem fogsz habozni felvenni őket. Ha további érdekes inspirációt keresel – menj fel az Instagramra vagy nézz körbe az utcán!

Szerző

Agnieszka Bednarek

Esztéta vagyok, és a Martens cipők szokatlan összeállításának megszállottja. Teljesen egyetértek Salvadora Dali kijelentésével − „minden győzelem alapja a… ruha!”. A mindennapokban a varrás és a kézimunka a hobbim. Definiálom, ami definiálhatatlan.
A cikk eredeti szövege le lett fordítva és módosításra került az ecipo.hu blog igényei szerint.