Milyen zoknit válassz magas cipőhöz? Számít milyet választasz

1 min.

Húztál-e már valaha fel csizmát a lábadra? Ha igen, bizonyára nincsenek kellemes emlékeid vele kapcsolatban. Emlékszem a felgyűrt zoknik, amiket a hosszúságuk miatt alig lehet lehúzni, és a lehorzsolt bokákra. Gondoskodj a kényelmedről a kiegészítők bölcs megválasztásával. Tudd meg, milyen zokni ad divatos megjelenést és maximális kényelmet!

A megfelelő zokni kiválasztása a cipőhöz alap, még akkor is, ha nincsen szem előtt. Melyik modell a legjobb, és melyiket jobb elkerülni?

Milyen zoknit válassz magas cipőhöz?

A zokni a legfeltűnőbb ruhadarab. Gyakran bele sem gondolunk milyet választottunk, amíg le ne nem vesszük a cipőnket, vagy lehorzsoljuk magunkat. Rosszul tesszük! A megfelelően kiválasztott zokni befolyásolja a járás közbeni kényelmet, a láb izzadását és végső soron a közérzetünket. Ha abban hitben élsz, hogy bármilyen magas cipővel viselhet – ki kell ábrándítsalak. Épp ellenkezőleg!

Magas cipőhöz a legjobb, ha hosszú, erősen gumirízott zoknit viselsz, hogy ne gyűrödjön fel vagy csússzon le. Rossz választás a bokazokni, láthatatlan zokni vagy a harisnya, amelyek gyakran elszakadnak vagy lehorzsolják a bőrt.

Milyen zoknit válassz a bokacsizmához?

A bokacsizmához illő zokni kiválasztása gyakran trükkös. Jobb, ha elrejtjük a felsőrész alá, felfedjük a csupasz bokánkat, vagy hosszabb szárú nadrágot választunk? Ha nem szeretnéd, hogy a zokni kilógjon a csizmából, akkor hajtsd fel, és rejtsd el a felsőrész alá. A szabadon hagyott boka jó választás, de csak a melegebb napokon.

Ha nem szeretnéd megmutatni a zoknidat, viselhetsz olyan cipőt, amely a felsőrésszel egy vonalban végződik.

Az influencerek egyre gyakrabban teszik le a voksukat hosszú zoknik mellett, amelyek túlnyúlnak a bokacsizmán vagy a túrabakancson. Leonie Hanne nemrég egy fekete Jacquemus zoknit kombinált nehéz chunky boots-szal. A végeredményt megnézheted az Instagramon közzétett videójában.

A bokacsizma és a zokni kombinálásának mestere Tamara Kalinic, akit a modern divatgurujának neveznek. A gyönyörű trendszetter gyakran választja a fehér, térdig érő, preppy stílusú zoknit, amit magas csizmával és tenisz szoknyával kombinál. Az alábbi megjelenése az egyik kedvencem.

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post

Néhány influencer színes zoknit visel a bokacsizmájához, hogy kiemelje stílusát. Például Aya Cash amerikai színésznő, aki a “The Boys” című tévésorozatban játszott szerepéről ismert. A vörös hajú szépség vicces mintájú rózsaszín zokniban pózolt a kifutón, amit fehér tűsarkú bokacsizmával kombinált.

Olvasd el ezt is: Fehér cipők őszre és télre. Így hordják őket a divatbemutatókon

Tökéletes zokni csizmához és combcsizmához

A csizmákhoz és a combcsizmához határozottan könnyebb zoknit választani. Könnyedén elrejtheted őket a cipőd felső része alá anélkül, hogy figyelembe kellene venned az esztétikai szempontokat. Más a helyzet, ha vendégségbe mész és valószínűleg le kell venned a cipődet. Ilyenkor érdemes a zoknidat az egész öltözékedhez igazítani, hogy ne érezd magad kényelmetlenül miatta.

Most már tudod, hogy melyik magas csizmához való zokni ad divatos megjelenést és kényelmet. Itt az ideje, hogy megtaláld a tökéletes párt az ecipőn!

Ajánlataink