Nagy léptekkel közeledik, az ezrek által kedvelt a Shopping Weekend 2021 tavaszi változata az ecipo.hu-n. Készítsd fel a nyári szezonra a ruhásszekrényt és találd meg álmaid cipőjét és táskáját! Mikor kezdődik ez a vásárlási őrület? Milyen kedvezményekre számíthatsz? És végül – hogyan és mire érdemes vadászni a 2021-es tavaszi-nyári szezon kezdete előtt? Megtudhatod az alábbi cikkből.

A Shopping Weekend egyre nagyobb népszerűségnek örvend a világon. Nem csoda, hiszen ez egy valódi lehetőség, hogy valami egyedit vadásszunk!

Mikor, hol és milyen kedvezmények?

A Shopping Weekend 2021 tavaszi kiadása Március 26-án kezdődik és Március 31-én ér véget. Ebben a néhány napban igazán vonzó kedvezmények várnak az ecipő webáruházában. A webáruházunkban kapható új termékek egy részét 20-30%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg. A termékeket ide kattintva találod meg. Az akció kihasználásához kérjük, fizetéskor használd a “SHOPPING” kedvezmény kódot. Kellemes vásárlást!

MIRŐL VAN SZÓ? 20-30%-os kedvezmények az ecipő webáruházában
MIKOR? 2021. március 26-31.
HOL? Itt találod a kedvezményes termékeket
HOGYAN? Használd a “SHOPPING” kedvezmény kódot

5967

SHOPPING WEEKEND x ecipő – miket vehetsz?

Szeretnéd tudni, hogy milyen cipő- és táska modellekre érdemes vadászni a Shopping Weekend tavaszi kiadásának ideje alatt, ami közvetlenül a 2021-es tavaszi-nyári szezon előtt veszi kezdetét? Mint mindig, most is van néhány stílus tippünk a számodra. Blogunkon rengeteg ihletet találhatsz a következő hónapok trendjeire vonatkozóan. Ha szeretnéd megismerni őket, mindenképpen nézd meg az ,, INSPIRÁCIÓK ÉS TRENDEK ” menüpontot.

Az alábbiakban 2021-es tavaszi és nyári szezon legforróbb trendjeivel kapcsolatos cikkeket olvashatsz:

  1. A 2021-es tavaszi-nyári szezon legdivatosabb férfi cipői – trendek a kifutókról
  1. Legdivatosabb táskák – 2021-es tavaszi-nyári trendek
  1. 2021 tavaszi-nyári szezonjának legdivatosabb női cipői – trendek a kifutókról

5968

Kétség sem férhet hozzá, hogy a sárga az egyik legdivatosabb szín lesz az elkövetkező hónapokban. Ezt jelzi az a tény, miszerint a színtrendeket előrevetítő Pantone Intézet az intenzív sárgát a 2021-es év egyik színének jelentette ki. A tervezők a visszafogott megjelenést sárga akcentusokkal törik meg, vagy hoznak létre teljes sárga megjelenést. Szóval, ha Te a 2021-es tavaszi-nyári szezonra egyetlen, hatásos kiegészítőt keresel a ruhásszekrénybe, akkor a sárga cipő remek befektetés lesz, ami felfrissíti a megjelenésedet, emellett okosan töri meg a klasszikus szetteket.

5969

Ha a cipőkről és a kiegészítőkről van szó, a legnagyobb tervezők legújabb kollekciói bizonyítják, hogy a 2021-es tavaszi és nyári szezonban a férfiak a klasszikusok után nyúlnak. A bőr aktatáskák, amiket mostanáig az irodai vagy üzleti dress code-dal kötöttek össze, ismét kedveltek. Klasszikus mokaszinok, amik úgy néznek ki, mintha hosszú évek óta a szekrényben pihentek, szintén a toppon vannak. Ha még nincs fehér sneakered a cipősszekrényben, akkor érdemes az akció ideje alatt is keresni őket – ez a cipő kiegészíti a különféle karakterű stílusokat.

Szerző

Ewelina Gajoch

A high fashion rajongója vagyok, de a mindennapokra ay időtlen francia stílust választom, melyet a párizsi influencerek inspirálnak. Magánemberként a művészet szerelmese vagyok, különösen Edward Hopper festményeié, az utazásoké és Harry Potteré.
A cikk eredeti szövege le lett fordítva és módosításra került az ecipo.hu blog igényei szerint.