A női fekete bokacsizma a női ruhásszekrény elengedhetetlen kelléke a hidegebb napokra. Illik a legtöbb stílushoz, sose megy ki a divatból, valamint számos helyzetben megállja a helyét. Emiatt érdemes legalább egy jó minőségű párt beszerezni belőle. Ha kíváncsi vagy milyen női fekete bokacsizma lesz divatos a 2020/2021-es őszi-téli szezonban, mindenképpen olvasd el a cikkemet.

Chunky boots, négyzetes orr, egyedi sarok – ez csak néhány azon trendek közöl, amelyek az időtlen bokacsizmának eredeti karaktert kölcsönöznek és alkalmassá teszik a mostani divathoz való illeszkedését.

Rendkívül divatos, fekete női bokacsizmák a 2020/2021-es őszi-téli szezonra: egyedi sarokkal

A fekete bokacsizmának nem kell unamasnak lenne, ha csak néhány jellegzetes részlet alapján megkülönböztethető. Ezek között minden bizonnyal ott vannak az eredeti, divatos sarkak, amelyek már a következő szezon divatjában is megjelennek. Ha még nem lenne róluk véleményed, akkor olvasd el szerzőtársam cikkét, aki összefoglalta a szögletes sarkú cipők összes előnyét és hátrányát.

4762

Balról: bokacsizma Gino Rossi, bokacsizma Eva Minge, bokacsizma Geox, bokacsizma Maccioni

Rendkívül divatos, fekete női bokacsizmák a 2020/2021-es őszi-téli szezonra: chunky boots

Ez egy másik cikk, amiben nem mulaszthatom el megemlíteni az ősz (és valószínűleg a közelgő tél) abszolút slágerét, vagyis a nehéz, óriási bokacsizmát, más néven a chunky boots-ot. Erről a trendről már részletesebben értekeztem a „Chunky Boots – mi ez és hogyan viseljük?” c. cikkemben, amit mindenképp érdemes elolvasni, ha kényelmes és tartós fekete bokacsizmát keresel a 2020/2021-es őszi-téli szezonra.

4763

Balról: bokacsizma Karl Lagerfeld, bokacsizma Napapijri, bokacsizma Tommy Jeans, bokacsizma Guess

Rendkívül divatos, fekete női bokacsizmák a 2020/2021-es őszi-téli szezonra: western csizma

A western csizma, néhány divatipari szakértő jóslata ellenére a következő szezonban is a csúcson marad. Habár ez a trend egy, a tervezők átmeneti szeszélyeinek tűnt, a vadnyugatról származó cipő egyszer és mindenkorra beilleszkedett a legnagyobb városok utcai divatjába. A fekete western csizma egyike a rendkívül divatos választásnak a női bokacsizmák közül a most kezdődő szezonra.

4764

Balról: csizma Eva Minge, western csizma Gino Rossi, western csizma R. Polański, csizma Nessi

Rendkívül divatos, fekete női bokacsizmák a 2020/2021-es őszi-téli szezonra: szögletes orrú

A fekete, square toe bokacsizma valószínűleg a párizsi nők kedvenc lábbeli trendje. Az ottani trendszetterek egyszerűen imádják ezt a klasszikus, de ugyanakkor karakteres cipőfajtát. Akár mehetsz és vehetsz legalább egy párt belőle, mert semmi sem utal arra, hogy egyhamar kimenne a divatból.

Rendkívül divatos, fekete női bokacsizmák a 2020/2021-es őszi-téli szezonra: hegyi stílusú

Kényelmes fekete bokacsizmát keresel, ami jól illeszkedik a városi, utcai viselet divatjába is? Ezt tanácsoljuk: válaszd a hegyi stílusú túracipőket vagy bakancsokat. Felismerheted a jellegzetes, megerősített hurkairól, a vastag fűzőről és a masszív talpáról. Nézd meg az alábbi képet – ki mondta azt, hogy nem viselheted ezt a fajta cipőt egy sokkal hétköznapibb módon?

4765

Balról: bokacsizma Solo Femme, bokacsizma Mexx, bokacsizma Eva Minge, bokacsizma Wojas

Rendkívül divatos, fekete női bokacsizmák a 2020/2021-es őszi-téli szezonra: klasszikus, kényelmes sarokkal

Végül az abszolút klasszikus, vagyis az alacsony, kényelmes sarkú, fekete női bokacsizma. Ennek köszönhetően könnyen (és stílusosan) végigmehetsz a városon, szó szerint mindenhez illenek, ugyanakkor nem változik a divattal együtt. Ez esetben nagyon fontos, hogy a jó minőségű kivitelezésre koncentráljunk. Elvégre hosszú évek használatára tervezték!

4766

Balról: bokacsizma Gioseppo, bokacsizma Gino Rossi, bokacsizma Sagan, bokacsizma Lasocki

Szerző

Ewelina Gajoch

A high fashion rajongója vagyok, de a mindennapokra ay időtlen francia stílust választom, melyet a párizsi influencerek inspirálnak. Magánemberként a művészet szerelmese vagyok, különösen Edward Hopper festményeié, az utazásoké és Harry Potteré.
A cikk eredeti szövege le lett fordítva és módosításra került az ecipo.hu blog igényei szerint.