Akár akarjuk, akár nem – a klasszikus papucsok fölött eljárt az időt. A ronda papucsokat nem hiába inkább szégyelljük, minthogy stílusos és kényelmes lábbeliként tekintenénk rájuk. A Karantén olyan időszak, amikor érdemes gondoskodni mind a kényelemről, mind a szép megjelenésről, amely pozitívan befolyásolja a hangulatot. Meríts inspirációt az influencerek stílusából, és nézd meg, hogy ők milyen cipőt hordanak otthonukban.

Ausztrália EMU papucs, elegáns mule vagy puha balerina? Tekintse meg a trendsetterek kedvenc otthoni cipőit.

Cipő karantén idején: bundás EMU Australia papucs

Az EMU márka, amelynek története Ausztráliában kezdődött, évek óta híres a szokatlan tulajdonságokkal rendelkező természetes anyagokból – például merinó gyapjúból – készült cipők készítéséről, amiket a hőszabályozás képessége jellemez. Az ausztrál óriás által gyártott szőrmés papucsok tökéletes megoldást jelentenek a karanténba. Ezek az otthoni cipők rendkívül puhák (a merinó báránybőrből készült felső és belső talpnak köszönhetően), kényelmesek és ugyanakkor nagyon stílusosak. Tehát ez az első javaslat, ha olyan papucsot keresel, amelyet az Instagramon is örömmel megmutatnál!

Cipő karantén idején: mule fedett ujjakkal

Ha megnézzük a fedett ujjú mule lábbelik történetét, gyorsan észrevesszük, hogy ezeket a cipőket eredetileg… papucsnak nevezték. Amikor a Gucci divatház elkezdte reklámozni ikonikus szőrmés mule modelljét, sok ember, aki “szó szerint” értelmezi a divatot, meglepetten dörzsölte a szemét. A mule papucs használata otthoni cipőként tehát nagyszerű ötlet, a karantén idején eleganciát visz a mindennapokba! Különösen rajonganak érte azok a hölgyek, akik a közelmúltban szívfájdalommal cserélték elegáns ruháikat farmerre és pólóra.

View this post on Instagram

#coffeeplease 💤

A post shared by Kasia Szymków (@jestem_kasia) on

A szakértő tanácsa:

Ne feledje, hogy az otthoni cipő az a fajta lábbeli, amelyet állandóan viselsz, nem cseréled le. Ezért érdemes beruházni egy olyan modellbe, amely kiváló minőségű természetes alapanyagokból készült – ez egy remek módja annak, hogy a lábad kényelemben legyen és egészséges maradjon.

Cipő karantén idején: bőr papucs

Annak reményében, hogy ez a nehéz időszak minél hamarabb véget ér, más taktikát alkalmazhatsz a cipővásárlás terén is. Vannak olyan cipők, amelyek jelenleg ideális megoldást jelentenek az otthoni lábbeli szerepére, és egy idő múlva a kedvenc mindennapi cipőddé válhatnak. Ezek a bőrből készült papucsok. Ha valódi bőrből készült modellt választasz, akárcsak Laura Matuszczyk, biztos lehetsz abban, hogy megfelelő kényelmet biztosítasz a lábadnak, miközben a stílusról sem feledkezel meg.

Cipő karantén idején: puha balerina

Az, hogy sok időt töltesz otthon, nem elég indok arra, hogy elhanyagold a megjelenésedet, amit tökéletesen megértenek a párizsi nők is. A karantén idejére általában olyan cipőt választanak, amely egyébként is szerepel a kedvenc modelljeik listáján – ezek a puha balerinák. Tökéletesen illeszkednek a lábhoz, természetes anyagokból készülnek, megfelelő szellőzést biztosítanak. Nem elhanyagolható az az előnyük is, hogy a karantén után a balerinát utcára is fel lehet venni a forró nyári napokon.

View this post on Instagram

Soft leather ballerinas 🐚

A post shared by Laura Matuszczyk (@horkruks) on

Szerző

Ewelina Gajoch

A high fashion rajongója vagyok, de a mindennapokra ay időtlen francia stílust választom, melyet a párizsi influencerek inspirálnak. Magánemberként a művészet szerelmese vagyok, különösen Edward Hopper festményeié, az utazásoké és Harry Potteré.
A cikk eredeti szövege le lett fordítva és módosításra került az ecipo.hu blog igényei szerint.