Milyen cipők illenek a sötétkék öltönyhöz?

2 min

A sötétkék öltönyt klasszikus fazonként tartják számon, és ezt a színt a professzionalizmussal és a megbízhatósággal kapcsolják össze. Tökéletes választás hivatalos eseményekre, mint pl. üzleti találkozókra vagy esküvőkre. Remek azoknak a férfiaknak is, akik szeretik az olyan eredeti kiegészítőket, mint a csokornyakkendők, díszzsebkendők, zoknik vagy a cipők.

Azon gondolkozol, milyen cipőt viselj a sötétkék öltönyhöz? Nézd meg ezeket az ajánlatokat.

Barna cipők a sötétkék öltönyhöz

Sötétkék öltönyt fogsz viselni a közelgő családi ünnepségen? A barna cipők remekül fognak illeni hozzá. Válassz a mahagóni, csokoládé vagy a konyak árnyalatok közül, az esemény természetétől függően:

  1. elegáns alkalmakra viselj sötétebb árnyalatú barna cipőt;

  2. kevésbé hivatalos kimenőknél, amikor inkább smart casual stílusban szeretnél felöltözni, válaszd a lágy karamell színű cipőket

A stylist tanácsa

A sötétkék öltönyhöz és barna cipőhöz vegyél fel sötétkék zoknit – az egész nagyszerűen fog együtt mutatni! A mintás zoknik mostanában rendkívül divatosak – azokat is választhatod, de ne feledd, az adott alkalomhoz illőt vegyél fel! A barna cipők közül melyik modellt válaszd a sötétkék öltönyhöz?

A sokféle elegáns férfi cipő modell miatt nehéz kiválasztani az alkalomnak megfelelőt. Ezeket javasoljuk:

  1. hivatalos fogadások esetén: esküvőre, mennyegzőre vagy bállra válaszd a barna cipőt, mint például oxfordot vagy a pilótát, amelyek egyetlen darab szövetből készültek, varrás nélkül;

  2. kevésbé formális alkalmakra, visheltsz monkit, vagyis fűző nélküli cipőt (csattal meghúzhatót) és derby cipőt, amelyek a legnépszerűbbek és a nyitott felső rész jellemez, amin fűző van.

Sötétkék öltöny és a fekete cipő

Viszont, ha a barna cipők nem kedvenceid, válaszd inkább a klasszikus fekete cipőket. Praktikusak és alkalmasak üzleti találkozókra, színházi előadásokra, esküvőkre és számos más alkalomra is. Érdemes egy pár bőr cipőbe, fektetni – amit impregnálva és megfelelően tisztítva – mert így garantáltan évekig kiszolgálnak, és hosszú ideig nem fognak cserben hagyni.

A fekete cipő és a sötétkék öltöny együtt egységes ruházatot alkotnak, amihez, egyfajta kontrasztként, felvehetsz egy fehér pólót. Ez a színösszeállítás Tom Cruise egyik leggyakoribb választása, aki az időtlen klasszikusra összpontosít a stílusával.ową klasykę.

Figyelem!

Ne feledd, amikor fekete cipőt viselsz öltönnyel, a nadrág övnek azonos színűnek kell lennie. Másféle kombináció nem mutat jól és kevésbé elegáns.

Öltöny-színű cipők? Férfi jó stílusú total look

A sötétkék árnyalatú öltöny az egyetlen, amit variálhatsz a sötétkék cipőkkel. Az egész megjelenés összhangban van, és az ilyen árnyalatú cipő vonzza az emberek tekintetét és mindemellett a ruházatot – azon felül, hogy elegánsnak és mutatósnak – eredetinek mutatja. Ha hivatalos ünnepségre mész, válaszd a nagy varratok, számok színes talpbetét nélküli sötétkék cipőt. A díszített modellek inkább hétköznapibb alkalmakra valóak. Az ilyen lazább stílushoz, az oxfordtól vagy a népszerű brogues-tól, eltekintve, viselhetsz sötétkék mokaszint, amely nagyszerűen illik az ünnepi hangulathoz.

Elegáns alkalmi cipők bordó színben

Van még más színű cipő, ami jól megy a sötétkék öltönyhöz? Az utolsó, de meglepően jól harmonizáló kombináció a sötétkék és a bordó. A sötétkék öltönyből és a bordó cipőkből álló szettet imádni fogod, ha odavagy a divatért és nem szeretnéd feladni a hivalkodó elemeket a stílusodból. A kontrasztos megjelenés érdekében viselhetsz bordó cipőket cipőket az ünnepi partikon is. Úgy nézhetsz ki a legjobban, ha ezeket a cipőket azonos árnyalatú nyakkendővel és díszzsebkendővel kombinálod. Kockás sötétkék öltönyhöz válaszd a bordó oxfordot és az egészet sötétvörös nyakkendővel hangsúlyozd ki, és amennyiben a saját esküvődet tervezed, a feleséged pedig vörös rúzst akar feltenni, az ilyen stílusú öltöny óriási siker lesz!

A cikk eredeti szövegét az ecipo.hu blog igényeinek megfelelően fordította és módosította: Martin Maszarik
Ajánlataink
Iratkozz fel hirlevelünkre és...Szerezz 2800 forintot kedvezményt az első vásárlásodra!
Nézd meg az üzletben
ccc.hu, táska, futócipő, túrabakancs, new balance, timberland, puma férfi cipő, tamaris bokacsizma