Legdivatosabb táskák 2022 tavaszán és nyarán

2 min

Idén divatosak lesznek egyrészt a hatalmas bevásárlótáskák, amikkel egész héten járhatsz bevásárolni, másrészt a mikro táskák, amikbe alig fér bele az okostelefon és a smink. Nem hétköznapi formák, élénk színek és ékszeres bizsuk – ez csak néhány a 2022-es tavaszi-nyári szezon legdivatosabb női táskáinak jellemzői közül.

Nézd meg, milyen modelleket érdemes választani idén tavasszal, hogy összhangban legyél az aktuális trendekkel.

Divatos táskák 2022 tavaszára: puha borítéktáskák

Amióta néhány szezonnal ezelőtt a Bottega Veneta divatház bemutatta a híres „pouch bag” táska modellt, azóta igen kedvelt a trendszetterek körében. Ezt a stílusú puha borítéktáskát megtalálhattuk más tervezők kollekcióiban is, míg a különböző változataikat az it-girls-ök megjelenéseiben figyelhettük meg a világ divathetei során. A 2022-es tavaszi-nyári szezonban is viselni fogjuk őket. A legdivatosabbak az élénk színű bőr párnára emlékeztető darabok, vagy a nude árnyalatú modellek.

Divatos táskák 2022 nyarán és tavaszán: szokatlan formák

A különböző geometriai formájú és egyéb táskák a kifutók slágerei. A Tory Burch egy vödörre emlékeztető táskával rukkolt elő. A Moschino kollekciójában szív alakban találkozhattunk a nők kedvenc kiegészítőjével. Míg a Balenciaga egy emberi szív formájú smink táskával lepett meg mindenkit.

Divatos táskák 2022 nyarán és tavaszán: XS-es méretben

A kis méretű táskák, amikbe alig fér bele az okostelefon, az egyik vezető trend ebben a szezonban. Nem éppen a legpraktikusabb kiegészítő, de ez nem zavarja azokat az it-girls-öket, akik mini táskákkal járnak a fontosabb divateseményekre. A kifutókon olyan tervezőknél láthattuk őket, mint a Chanel és a Hermes.

Divatos táskák 2022 nyarán és tavaszán: XXL-es méretben

Míg a csak rúzsnak és mattító törlőpapíroknak helyet adó mikro táskák trendje még mindig nagyon menő, addig a teljes ellentéte már a sarkában van. A nagyméretű bevásárlótáskák olyan divatházaknál debütáltak, mint a Burberry, Tory Burch vagy a Max Mara, a fashionisták pedig imádták!

Divatos táskák 2022 nyarán és tavaszán: ezüst színben

A tavasz és a nyár a napozásról szól, ami tökéletesen illik az aranyhoz. Ebben a szezonban azonban az ezüst lesz a befutó, és ezüst táskák díszítik majd az it-girls-ök öltözékét. Az ezüst kiegészítőket a Moschino, a Fendi és a Balenciaga mutatta be. A kifutókon a modellek ezeket az ékszertáskákat viselték total look-ban, de olyan elemként is, amely nem illik a ruhájuk többi részéhez.

Divatos táskák 2022 nyarán és tavaszán: fényes bizsuk

A csillogó kövekkel, flitterekkel vagy gyémántokkal díszített táskákat lehetetlen volt nem észrevenni, miközben a tervezők következő szezonra szóló kollekcióit figyeltük. A Prada divatház több táska modellt is bemutatott, amiken ezüst cirkonok díszítik a cég logóját. A Chanel tervezői viszont elegáns gyöngyökkel díszítették ugyanezeket a kiegészítőket.

Divatos táskák 2022 nyarán és tavaszán: színes

Zöld, narancssárga, sárga vagy kék – az idei szezon legtrendibb női táskái színesek. Passzolhatnak a megjelenés többi részéhez, mint a Moschino esetében, de nem kötelező.

Nézd meg ezt is: A zöld táskák uralják az it-girl-ök szekrényét. Hogyan viseljük? >>>

A 2022-es év legdivatosabb színe a kék és az ibolya kombinációja. A neve Very Peri, és egy ilyen színű táska a kifutó slágere.

Divatos táskák 2022 nyarán és tavaszán: kosarak

A brit stílusikon, Jane Birkin kedvenc táskája még mindig divatos. Ebben a szezonban a kosár táskák továbbra is divatban lesznek, és a legnagyobb divatházak, mint a Prada és a Dior vagy a Celine is felvették őket a kollekcióikba. A kifutó trendek által inspirált modellek azok, amiken látható a márkák logója.

Borítókép: Edward Berthelot via Getty Images

Ajánlataink
Iratkozz fel hirlevelünkre és...Szerezz 2800 forintot kedvezményt az első vásárlásodra!
Ellenőrizze az üzletben
scholl cipő, tamaris, túracipő, magassarkú, sportcipő női, hátizsák női, nike női cipő, sneaker