Hajpánt – hogyan hordják az influencerek?

1 min

A hajpánt vagy hajszalg jelenleg az egyik legfontosabb mikrotrend. A világ minden sarkában hordják az influencerek – a francia it-girls-től kezdve, egészen a skandináv minimalizmus követőkig. Nehéz ennél egyszerűbb, divatosabb és praktikusabb fejdíszt találni. Nézd meg hogyan hordd a hajpántot 2021-ben!

Az egész a Pradával és a lenyűgöző puffy headbands-szel, vagyis a velúrból készült hajpánttal kezdődött. Már a 2019-ben láthattuk az olasz divatház bemutatóján. Olvass tovább!

Hogyan hordjuk a hajszalagot? Egy mintatanulót idézve

A széles hajszalagok – emlékezzetek vissza Brigitte Bardot és Romy Schneider-re – meghódították a közösségi médiát. A 80-as és 90-es évek trendje gyorsan divatslágerré vált Miuccia Pradának köszönhetően.

Mit gondol erről Miuccia Prada?

Az, hogy mit viselsz, arról tanúskodik hogyan állsz a világ elé, és manapság még inkább így van, amikor egyik pillanatban még barátok vesznek körbe, a következőben már nem. A divat egy élő nyelv.

A vastag, bársony hajszalag számos ismert trendszetternél megjelent, köztük Leonie Hanne-nál is. A gyönyörű influencer utoljára egy tipikus iskolás megjelenéshez választotta, ami egy fehér női ingből, térdzokniból és divatos loafer-ből állt. A fekete hajszalag tökéletesen kiemelte az egész megjelenés jellegét a #prada hashtag alatt. Kár, hogy az iskolák nem ajánlanak ilyen egyenruhát!

Sonia Lyson nemrég Leonie-val szinte teljesen azonos megjelenést állított össze. A fekete hajpántot azonban fehérre cserélte. Melyik modellt vinnéd haza a ruhatáradba?

Széles hajpántot az ecipő webáruház kínálatában is találhatsz gond nélkül. Íme néhány modell, amivel divatosan nézhetsz ki:

Fekete hajszalag/Állatmintás hajpánt/Lila hajpánt

Bizonyára neked is van a szekrényedben legalább egy fehér ing és fekete blézer. Végül is a klasszikusok a trendek felett állnak. Az elegáns ruhákhoz jól illenek a hajpánthoz, ahogy azt Mandy Bork is bizonyítja. A szőke hajú influencer egy egyszerű iskolás lány megjelenést választott. Mit szólsz hozzá?

Ez is érdekelhet: Black & white, avagy hogyan alkossunk fekete-fehér stílust? >>>

Gyöngyökkel díszített hajpánt – DIVATOS vagy GICCSES?

Határozottan divatos. A sima modelleken kívül trendi a gyöngyökkel díszített hajszalagok is. Az ékszeres díszítés hihetetlenül bájos és csajos. Milyen megjelenésben mutat a legjobban? Természetesen a romantikusban! Viseld szellős ruhával, puffos ujjú felsővel vagy enyhén dekoltált, puha pulóverrel. Inspirációként a korábban említett Mandy Bork fényképét ajánlom.

Fehér hajpánt gyöngyökkel/2 db-os fekete hajpánt szett gyöngyökkel

Gumis hajszalag – hogyan hordd?

Gyakorlati okokból inkább rugalmas hajszalagot hordasz? A nem merev modellek jobban helyén tartják a hajat, és – ahogy gyakran hallom a lányoktól – elrejtik a kiálló füleket. Rengeteg hajpántos frizura létezik, de a legegyszerűbb az, ha leengedve hagyod a hajad, ahogy azt Alexandra Lapp is tette.

Sötétkék hajpánt/Gumis hajpánt/Fekete hajpánt

Most már tudod hogyan hordd a hajpántot? Ez egy divatos kiegészítő, ami garantáltan megváltoztatja a megjelenésedet!

A cikk eredeti szövege le lett fordítva és módosításra került az ecipo.hu blog igényei szerint.
Ajánlataink
Iratkozz fel hirlevelünkre és...Szerezz 2800 forintot kedvezményt az első vásárlásodra!
Ellenőrizze az üzletben
skechers női, merrell cipő, nike react, futócipő, adidas női cipő, adidas superstar, körömcipő, nike air