Egy divatos kalap az egyik olyan 2020-as nyári kiegészítő, amely nem csak a strandon állja meg a helyét, de a városi betondzsungelben is. Nem kell a nyaralásodat a kék víz mellett, a finom homokon heverészve töltened, hogy olyan fejfedőt viselhess, amiről a vakáció jut eszünkbe! Ismert trendszetterek bizonyítják ezt, én pedig összegyűjtöttem egy helyre a kalapos stílusaikat és az ecipő kínálatának legdivatosabb ajánlatait. Mindkettőről szó lesz ebben a cikkben.

A szalmakalapokon kívül milyen kalapok lesznek trendek 2020 nyarán? Erről itt.

Divatos kalapok – 2020 nyári trendjének áttekintése

Mielőtt azonban beleveted magadat a boltunk széles kínálatába a számodra tökéletes kalapot keresve, érdemes lesz követni az Instagramot a 2020-as nyári trendekért. Az ezerféle fejfedők, kalapok vitathatatlan rajongója Vivian Hoorn, egy üzletasszony és trendszetter egy személyben. Az Instagram oldala pedig valódi kincsesbányának számít, ha a divatos kalapok ról van szó.

View this post on Instagram

can’t wait to go on holiday next week! ♥️

A post shared by VH. (@vivianhoorn) on

Vivian megmutatja, hogy a klasszikus mindig divatosak, és ezen felül – a szalmakalapok sem mentek még ki a divatból. A legdivatosabbnak a lapos fedelűek számítanak.

View this post on Instagram

easter with these 2 cuties. ☺️☀️

A post shared by VH. (@vivianhoorn) on

Jó ötlet a megjelenés egyedibbé varázsolására a főszerepet játszó kalapnál is, ha azt körbetekerjük egy sállal…

… amelyet egyébként, önálló fejdíszként is viselhetsz. Ezt a stílus módot a köznyelvben nagymama trendnek hívják.

View this post on Instagram

count the dots. @boohoo #ad

A post shared by VH. (@vivianhoorn) on

Vivian Hoorn Instagram-ján láthatsz egy szemkápráztató, nagy karimájú, fekete kalapot is. Ezek a fajtájú modellek számos kifutón is megjelentek, ennélfogva egészen biztosan divatosak.

Érdekes ajánlatok lehetnek 2020 nyarára a virágmintás szövetkalapok, lehetőleg kis karimával. Egy ilyen kalappal garantáltan kitűnsz majd a tömegből!

Kalapok 2020 nyarára – tekintsd át az ecipő kínálatát

Most, hogy már tudod mi a helyzet a divat világában, ideje átültetni ezt a tudást a gyakorlatba… és megtalálni a 2020-as álom kalapod! Az ecipő internetes boltjában választhatsz a szalmakalapok közül, a Parisian-ok kedvenceit, de a szövetből készültek közül is, melyek jobban illenek a sportos stílushoz.

3929

A szövetkalapok között, melyeket az utcai stílus képviselői is szeretnek, az én szívemet elrabolta a Versace Jeans Couture egyedi darabja.

3930

Másfelől, ha szeretted a fekete, óriás karimájú kalapot, itt megtalálod a világos színű, szalmából készült változatát is a Seafolly kollekciójában.

3931

Ugyanennek a márka kínálatában találhatunk egy fonott klasszikust is, amit még egy született párizsi is szívesen hordana.

3932

Szereted a kendős kalap modellt? Ilyen kész megoldást kínál a Liu Jo márka is.

Remélem sikerült kiválasztanod a tökéletes kalapot. Másfelől viszont, ha más egyéb, nyaralós must-have-ek is érdekelnek, akkor róluk ebben az önálló cikkemben olvashatsz.

Szerző

Ewelina Gajoch

A high fashion rajongója vagyok, de a mindennapokra ay időtlen francia stílust választom, melyet a párizsi influencerek inspirálnak. Magánemberként a művészet szerelmese vagyok, különösen Edward Hopper festményeié, az utazásoké és Harry Potteré.
A cikk eredeti szövege le lett fordítva és módosításra került az ecipo.hu blog igényei szerint.