Divatos férfi bokacipők 2020 őszére – milyet válasszunk?

1 min

A fűzős, kényelmes, bőr, férfi bokacipők az átmeneti évszak legkedveltebb férfi modelljei. Ez a klasszikus, hétköznapi lábbeli minden férfi ruhásszekrény kötelező kelléke lesz a mostani szezonban. Ha azon gondolkodsz, melyik férfi bokacipő lesz a legjobb választás 2020 őszén, mindenképp olvasd el a cikkemet, amiben összefoglaltam a legutóbbi trendeket.

Fekete, barna vagy esetleg burgundi? Ismerkedj meg 2020 őszének legdivatosabb férfi bokacipőivel.

Fekete férfi bokacipők 2020 őszére

Kezdjük az abszolút klasszikussal, vagyis az őszi, fekete, bőr bokacipővel. Olyan univerzális cipő, amit viselhetsz tavasszal és télen is, már ha a hőmérséklet engedi. 2020 őszi szezonjának legdivatosabb változata a vastag, traktor talpú, ami a Martens-re emlékeztet. A Gucci és a Dior nemcsak farmerrel és viharkabáttal viselve hirdeti, de öltönnyel, valamint szövet nadrággal is. Mit szólsz hozzá?

4492

A képen látható cipő a Gino Rossi bokacipője, amit ide kattintva találhatsz.

4493

Fentről, balról: csizma Gino Rossi, csizma Levi’s, csizma Big Star, csizma Gant és csizma Gino Rossi

Barna férfi bokacipők 2020 őszére

Ha a fekete bokacipő túl nehéz és ,,hűvös” neked, akkor választhatod a némileg világosabb, barna változatot. Ehhez nagyszerűen társul a sötétkék, a melange szürke, a bézs, de akár a fekete is. Szeretnél egy hétköznapibb, ám divatos megjelenést 2020 őszére? Viselj farmert és bézs rövid viharkabátot,vagy egy sima, szintén bézs és barna tónusú gyapjú kabátot a barna, férfi bokacipőhöz. Válassz hozzá pluszba farmert, egy egyszerű, alapszínű garbót és… voila!

4494

A képen látható modell Gino Rossi bokacipőt visel, amit ide kattintva ide találhatsz.

4495

Fentről, balra: csizma Gino Rossi, csizma Gino Rossi, csizma Fly London, csizma Strellson, csizma Jack&Jones és csizma Lasocki

Bordó férfi bokacipők 2020 őszére

Szeretnél kitűnni a tömegből, de nem vonzanak az elcsépelt divat megoldások? Ebben az esetben a tökéletes választás a ruhatárad bővítésére 2020 őszén nem a fekete, vagy a barna lesz, hanem a bordó férfi bokacipő. Hogyan viseld? Illenek a bézs és a barna színhez, de semmi sem akadályoz abban, hogy például sötétkék, vagy üvegzöld, báránybőr bélésű, kordbársony kabáttal viseld. Arra is alkalmasak, hogy megtörjék a szürke melange gyapjú kabát egyhangúságát vagy a korábban említett sima változatok egyszínűségét.

4496

4497

Balról: csizma Quazi, csizma Quazi és téli csizma Quazi

Ajánlataink
logo signet
Iratkozz fel hirlevelünkre és...Szerezz 2800 forintot kedvezményt az első vásárlásodra!