Talán még nem gondolkodsz a szilveszter esti ruháidon, de az tény, hogy kevesebb, mint két hónap van hátra az év utolsó napjáig. Mi pedig már tudjuk, milyen cipők lesznek divatosak 2020/2021 Szilveszter estéjén. Néhány modell az előző évből, pl. a fémes szandálok, divatban maradnak. Azonban a tervezők már előkészítettek néhány új terméket, amelyekről az alábbi cikkben olvashatsz.

Milyen divatos cipőket érdemes beszerezni 2020/2021 Szilveszter estéjére? Idén fogadj a retro-stílusú modellekre!

Divatos cipők 2020/2021 Szilveszterére: ezüst szandálok

Az ezüst, magassarkú szandál, a legjobb retro stílusban, a közelgő Szilveszter este sikerszáma. Viseld őket harisnyával – ami lehete fekete, erősen átlátszó, mintás vagy csillogó. Egy ilyen lábbelivel egy egyszerű ruha is elég a stílusos megjelenéshez az év utolsó éjszakájára.

4663

Balról: szandál R.Polański, szandál Gino Rossi, szandál Baldowski, szandál Baldaccini

Divatos cipők 2020/2021 Szilveszterére: fekete, bokapántos szandálok

Szeretnél egy kifinomult, tetőtől-talpig megjelenést létrehozni Szilveszter estére? Akkor idén válaszd a… masnikat. Fejen, nyakban vagy lehetőleg a lábon, a fekete, bokapántos, magassarkú szandállal együtt viselve. A jó hír, hogy a saroknak nem kell magasnak lennie, elég a retro-stílusú laposabb is.

4664

Balról: szandál Aldo, szandál Liu Jo, szandál Steve Madden

Divatos cipők 2020/2021 Szilveszterére: fémes

A fémes total look rendkívül népszerű 2020 karácsonyi és a szilveszter esti időszakában. Kiegészíthető fémes cipővel, ami a leggyakrabban magassarkú szandálként teszi tiszteletét a kifutókon. Ezúttal azonban nem csak az arany és az ezüstös változatok vannak divatban, de a lilák, narancssárgák és a tenger színei is.

4665

Balról: szandál Versace Jeans Couture, szandál Guess, szandál Ann Mex, szandál Eva Minge

Divatos cipők 2020/2021 Szilveszterére: retro stílusú

A Chanel divatház legutóbbi bemutatója egyértelműen jelzi, hogy 2020 Szilveszter estéjén visszatérünk Coco divat tevékenységének kezdetéhez, vagyis a női emancipáció idejéhez. A 70-es évek hajstílusa, tollak, flitterek és a retro, fonott szandálok – ezek a mi választásaink, ha a közelgő szilveszteri megjelenésről van szó.

4666

Balról: szandál Pinko, szandál Gino Rossi, szandál Eva Minge, szandál R.Polański

Divatos cipők 2020/2021 Szilveszterére: díszített tűsarkú

Ha télen inkább szeretnéd eltakarni a lábadat, mintsem feltárni, akkor az újévre ajánlom a gyémánt díszes magassarkút, ami uralta a Givenchy divatbemutatóját. Érdekes módon a többi stílusú modell is erre a cipőre utalt a díszítésekkel, ezzel keltve egy nagyon stílusos megjelenést.

4667

Balról: tűsarkú Baldowski, tűsarkú Roberto, tűsarkú Eva Minge, tűsarkú Stuart Weitzman

Ha érdekel 2020/2021 őszi-téli szezonjának többi lábbeli trendje, akkor feltétlenül olvasd el a cikkemet, amiben részletesen bemutatom őket.

Szerző

Ewelina Gajoch

A high fashion rajongója vagyok, de a mindennapokra ay időtlen francia stílust választom, melyet a párizsi influencerek inspirálnak. Magánemberként a művészet szerelmese vagyok, különösen Edward Hopper festményeié, az utazásoké és Harry Potteré.
A cikk eredeti szövege le lett fordítva és módosításra került az ecipo.hu blog igényei szerint.