Desigual – az egyik legszínesebb márka kínálata és a története

2 min

Művészet-e a divat? A spanyol Desigual márka bizonyítja, hogy igen. Alapítójának, Thomas Meyer-nek volt egy álma – ,,különböző módokon felöltöztetni az embereket”. Úgy, hogy egyensúlyban legyen a művésziesség és az extravagancia. Ismerd meg az eredetiségével és szín gazdagságával gyönyörködtető márka kínálatát és történtét!

A Desigual a patchwork technikát és az etno stílust használja. Nem csak ruhákkal, de a sokszínű anyagú és szokatlan szabású cipőkkel, valamint kiegészítőkkel is meglepnek.

Desigual − mi ez a márka?

A Desigual márka története egészen 1984-ig nyúlik vissza. Ekkor alapította Thomas Meyer svájci vállalkozó a cégét a napfényes Ibizán. Nem sokkal később Barcelonába költözött, közvetlenül a La Barceloneta strand mellé. A spanyol márka – egyéni módon – a nap, a tengeri szellő és a halhatatlan életvágy ihlette.

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post

Manel Adell óriási hatással volt a vállalat terjeszkedésére. Amióta 2002-ben a cég a elnöke lett, a márka népszerűsége nőtt, az eladások pedig szárnyaltak. Őt Manel Jadraque váltotta, aki lemondását nemrég jelentette be.

A színes márka filozófiája

Mit jelent a desigual szó? Ez egy spanyol eredetű szó, amit különbözőnek vagy egyenlőtlennek fordítanak. Mint azt biztosan sejtetted, a márka neve a vállalat filozófiájának alapja. ,,Embereket öltöztetünk, nem testeket” – szokta mondani Thomas Meyer, kiemelve az egyén egyéniségét és különlegességét mindenkinél. A spanyol márka ruháit, cipőit és kiegészítőit választva biztos lehetsz abban, hogy kitűnsz a tömegből és vonzani fogod a figyelmet.

Azt tudtad, hogy…?

A Desigual többek között együttműködött a kanadai származású Cirque du Soleil artistáinak csoportjával is.

A Desigual egy ezer színű márka. Tervezői a patchwork technikát használják (ezt a módszert alkalmazva varrnak össze apró szövetdarabokat) és etno, valamint boho stílusban alkotnak. Paisley mintázat, foltozások, geometriai formák vagy sokféle méretű virágminták – ezeket lehet találni a Desigual kollekcióiban a leginkább; az asszimetrikus és a rendhagyó fazonok szintén jellemző.

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post

A Desigual márka kínálata

A Desigual márka egyaránt kínál színes sneakereket, továbbá bőr, valamint szövetből készült bokacsizmákat és boho stílusú szandálokat nőknek. Ezeket a cipőket gyakran díszítik rojtokkal, nyomtatott feliratokkal, gyöngyökkel és varrott virágmotívumokkal. Előfordul, hogy a spanyol márka lábbelije teljes egészében parafából készül, vagy arra hasonlít. A cipő minden egyes elemének vonzania kell a figyelmet és kiáltania: ,,egyedülálló vagyok a magam nevében!”

Ahhoz, hogy színesebbé (szó szerint) tedd a stílusodat, válaszd az eredeti Desigual kiegészítőket. A többféle szövetből készült táskák vagy hátizsákok hangsúlyozzák a szokatlan hozzáállásodat a divathoz és garantálják az eredetiséget. Az övek, gyakran szokatlan csatokkal készülnek, és a mintás, valamint színes pénztárcák, nem kevésbé érdekesek. A Desigual az energikusság és az optimizmus esszenciája egyenesen a napsütötte Barcelonából!

Azt tudtad, hogy…?

2011-ben a Desigual márka egy szokatlan reklám kampányba kezdett a ,,Gyere be meztelenül, menj ki felöltözve” jelmondattal. Az esemény részeként, a sorban álló emberek csupán fehérneműben várakoztak a vállalat boltjai előtt.

A Desigual márka játszik a divattal, sztereotípiákat dönt meg. Vállald a divat kihívását a mintás sálak választásával, amik tökéletesek az egyszínű kabátokhoz, valamint a kozmikus kendőket, amik beindítják a képzeletet.

Hol vehetsz Desigual termékeket? Számos egyedi cipő és kiegészítő kapható az ecipo.hu kínálatában. Törd meg színekkel az egyhangúságot és a rutint!

A cikk eredeti szövegét az ecipo.hu blog igényeinek megfelelően fordította és módosította: Martin Maszarik
Ajánlataink
Iratkozz fel hirlevelünkre és...Szerezz 2800 forintot kedvezményt az első vásárlásodra!
Nézd meg az üzletben
hosszú szárú csizma, birkenstock papucs, férfi válltáska, jordan cipő, táska, nike air force 1 női, air max, ara cipő