Cipő karácsonyra – faux pas vagy kreatív ötlet?

1 min

Találkoztál már azzal a régi babonával, hogy aki cipőt kap ajándékba, el fogja hagyni azt a személyt, akitől kapta? Ha igen, biztos megfordult már a fejedben, hogy cipő ajándékozása illetlen dolog-e vagy a mindezek ellenére akár kreatív ajándék is lehet. Mint sok más esetben, attól függ.

Az ajándékba adott lehet kifejezetten találó, vagy rossz ötlet. Minden attól függ, hogy milyet és kinek akarod adni.

Cipő babonásoknak

PA fenti bevezetés után valószínűleg már kitalálta, hogy ha babonás személyről van szó, cipőt ajándékozni talán nem túl szerencséd. Ugyanakkor gyakran nem ismerjük a másik embert annyira, hogy meg tudjuk mondani, hogy biztosan ebbe a csoportba tartozik-e. Ilyenkor rendszerint a találgatásokra hagyatkozhatunk.

Ajándékba kapott cipővel valószínúleg nem lesznek túl elégedettek azok, akik:

1942

A szakértő tanácsa:

Ha kétségeid vannak afelől, hogy érdemes-e cipőt ajándékozni egy ismerősnek, már önmagában a kételkedés is intő jel lehet, és jobb valami más, biztosabb megoldást választanod.

Cipő ajándékba a divat szerelmeseinek

Vannak olyan esetek, amelyekben a megajándékozott személy biztosan értékelni fogja a cipőt? Természetesen igen! Ahhoz viszont, hogy az ajándék tényleg örömet okozzon, nagyon jól kell ismernünk az illetőt, tudnunk kell, hogy milyen darabokat visel szívesen és mi érdekli a divat világából. Jó választás lehet egy sportos sneakers vagy egy márkás magassarkú modell, ezek remélhetőleg mosolyt csalnak az arcukra.

1943

Esetek, amikor a cipő biztos örömet okoz:

Határozottan divatkövető. Figyelemmel kíséri az aktuális trendeket, sok ruhája, kiegészítője és cipője van, könnyű megállapítani a stílusát és a karakterét.

A cikk elolvasása már biztos tudod, hogy az ajándékcipő jó vagy rossz választás lesz-e. Ha ilyen ajándék vásárlására szánod rá magad, nézd meg, milyen modelleket találsz az ecipo.hu (férfi és női) kínálatában, hogy akciósan szerezhesd be az ünnepi ajándékot.

Ajánlataink
logo signet
Iratkozz fel hirlevelünkre és...Szerezz 2800 forintot kedvezményt az első vásárlásodra!
Ellenőrizze az üzletben
New Balance női, cipők Vagabond női, fehér sportcipők női, adidas Superstar férfi, Nike Air Force, félcipők fekete női, New Balance 574, táskák Nobo