A gyöngyök egyet jelentenek az eleganciával és a klasszikus ékszerekkel. Imádta őket Audrey Hepburn, Coco Chanel és a gyönyörű Lady Diana. A legendás divatikonok, akik gyöngyöket viselnek a nyakukban, te hordhatod a cipődön! Böngéssz az ecipő webáruház kínálatában, és keresd meg álmaid modelljét. Ma megnézzük, hogyan stylingoljuk a gyöngyös bokacsizmát!

Az ékszerekkel díszített cipők diadalmaskodtak a világ kifutóin. Ahogy azt a tervezők is bizonyították: a divatban számítanak a részletek.

Bokacsizma gyöngyökkel – hogyan viseljük, hogy kitűnjünk?

Az egyedi díszítésű cipők karaktert kölcsönözhetnek az egész outfitnek. A szegecsek, a csillogó kristályok, láncok és gyöngyök rendkívül népszerűek. Minél több az elem – annál divatosabb és érdekesebb! Ha szeretnéd feldobni a hétköznapi megjelenésedet, kezdd a cipőkkel.

Mit mond erről Coco Chanel?

Egy nőnek számtalan gyöngysorra van szüksége.

A gyöngyös bokacsizmának vitathatlan bája van. A finom gyöngyök vonzzák a figyelmet, és gyönyörű kontrasztban állnak a fekete felsőrésszel. A hangsúlyos ékszerek különlegessé és rendkívül nőiessé teszik a lábbelit. A gyöngyök gyakran megjelennek Jimmy Choo cipőin, amit láthatunk a márka Instagramján is. Az egyik legújabb bejegyzésben szerepelt Daisy Edgar-Jones. A gyönyörű, sötét hajú színésznő a fekete, blézer kivágású ruhájával, az egyedi táskájával és gyöngysoros magassarkújával vonzotta a figyelmet. Te is választanál hasonló kombinációt?

Szereted Jimmy Choo kollekciójának cipőit? Hasonlókat találhatsz az ecipő választékában:

4961

Balról: bokacsizma Carinii, bokacsizma Baldaccini, bokacsizma Eva Minge

Bokacsizma gyöngyökkel sportos kiadásban! Miért ne!

Az általános sztereotípiákkal ellentétben a gyöngyökkel nem csupán az elegáns stílusokat egészítethetjük ki. A kortárs divat szereti az ellentéteket és a kísérleteket, amit a népszerű instagram lányok is bizonyítanak. A gyönyörű hajú Jessica Bigus a fekete, csatos és gyöngyös bokacsizmát ezüst pehely dzsekivel és baseball sapkával kombinálta. A cipőhöz kesztyűt választott, ahogy azt a lenti képen is láthatod:

Ahogy azt Jackie Kennedy megfogalmazta – „a gyöngyök mindenhez illenek”. Sőt, mi több a szépségük sokoldalú és időtlen. Ha szeretnéd felélénkíteni a ruhásszekrényt és egy kis csillogást kölcsönözni a stílusodnak – válaszd a női bokacsizmát gyöngyökkel.

Klasszikus modern kiadásban

A gyöngyök mindig is a nőiesség, valamint a nemesi szépség kvintesszenciái voltak, és emiatt tökéletessé teszi őket a vintage és a preppy stílusokhoz. Ennek ellenére, az ékszerekkel díszített cipőket gyakran használják a grunge és az alternatív rock stílusok szerelmesei. A látszattal ellentétben a finom gyöngyök tökéletesen harmonizálnak a nehéz, bakancsos talpú cipőkkel.

Az influenszer Dominika Ziemek úgy döntött, hogy egy teljesen fekete, gyöngyös bokacsizmát vesz fel, bőrdzsekivel, sima ruhával és átlátszó harisnyával. Az egészet divatos, kerek, kék árnyalatú táskával törte meg. Te hogyan értékeled a hatását? Én IGENNEL szavazok rá.

Az ecipőn kapható legdivatosabb gyöngyös bokacsizmák:

4962

Balról: bokacsizma BALDACCINI, bokacsizma QUAZI, bokacipő NELLI BLU, bokacsizma EVA MINGE valamint túrabakancs DEEZEE

Szerző

Agnieszka Bednarek

Esztéta vagyok, és a Martens cipők szokatlan összeállításának megszállottja. Teljesen egyetértek Salvadora Dali kijelentésével − „minden győzelem alapja a… ruha!”. A mindennapokban a varrás és a kézimunka a hobbim. Definiálom, ami definiálhatatlan.
A cikk eredeti szövege le lett fordítva és módosításra került az ecipo.hu blog igényei szerint.