Bézs táska: az időtlen klasszikus

2 min

Melyik nőnek ne lenne egy klasszikus, bézs színű táska a szekrényében? Hiába keresnéd! Miben rejlik a nagyszerűsége ennek a kiegészítőnek? Mindenképpen a sokoldalúságában. A bézs táskát abszolút mindenféle ruhával és színösszeállítással viselheted. Ez csak egy a sok dolog közül, amiért szeretjük. Hogyan stylingolják a legnagyobb trendszetterek? Erről a továbbiakban.

Oldaltáskák, tote táskák, láncosak vagy bagett-táskák… sokféle változatban viseljük a bézs színű táskát, de mindig ugyanúgy – előkelően és nőies bájjal.

Láncos bézs színű táska

Egy bézs színű táska és lánc mindig találó és divatos választás. Lehet önmagában egy láncon, vagy de bőrrel kombinálva is. Az arany és az ezüst rajongói is megtalálják a számításukat. A 90-es évek stílusának szerelmese, Bella Hadid egy Michael Kors bézs színű, láncos bagett-táska boldog tulajdonosa. Táskájának rövid (ebben a szezonban nagyon trendi) fogantyúja van. Ezüst vagy arany táskádat párosítsd ugyanolyan színű kiegészítőkkel – az ezüst vagy arany szín gyönyörűen kiegészíti a megjelenésedet.

Kis bézs színű táska

A 2021-es tavaszi-nyári divatbemutatókon világos volt, hogy idén nyáron az apró táskák lesznek a divatosak. Lehet, hogy nem sok minden fér beléjük de mindenképpen kiegészítik a megjelenést, és rendkívül divatos kiegészítőnek számítanak. Amióta a Jacquemus piacra dobta a kis trapéz alakú, fogantyúval és hosszabb pánttal ellátott táskáit, a trendszetterek zsúfolásig feltöltötték velük a ruhatárukat. Az egyiket, bár valamivel nagyobb változatban, Caroline Daur nézte ki magának. A kis bézs táskát a bézs és a fehér legklasszikusabb és legmodernebb kombinációjával viselte.

Bézs színű oldaltáska

Íme egy bézs színű oldaltáska – a legsokoldalúbb és legmodernebb női táska. Híres jellegzetes, kisméretű alakjáról. Az oldaltáska közepes méretek között ingadozik, ezért az egyik legpraktikusabb mindennapi táskának számít. Könnyen elférnek benne a legszükségesebb dolgok.

Az ecipo.hu oldalán a népszerű oldaltáskák széles választékát találod, hosszabb pánttal és vékony fogantyúval egyaránt. Kövesd Caroline Daur példáját, aki bézs színű táskáját klasszikus feketével párosítja – ez a visszafogott színösszeállítás éppen megfelelő a munkához.

Bézs színű táska fodros fogantyúval

A 2021-es nyári szezonban nincs divatosabb és pompásabb alternatíva, mint a gyűrött táska fogantyú. Kendall Jenner, a Hadid nővérek testvére, Hailey Bieber és Emily Ratajkowski mind ezt a trendet követik. A táska gyűrött fogantyúja megmutatja, hogy ismered a legújabb trendeket, ráadásul hihetetlenül aranyos és csajos. A legkeresettebbek a bézs színű, gyűrt hatású táska fehérrel vagy vörössel, tompított színekkel való kombinációi.

A tökéletes duó? Bézs színű, fodros fogantyúval ellátott táska és barna bőrnadrág.

Bézs színű bagett-táska rövid fogantyúval

Carrie Bradshaw viselte a Szex és New York című filmben. Kendall Jenner és Bella Hadid szintén beleszeretett. Természetesen a 90-es évek slágeréről, a híres bagett-táskáról beszélünk, amely előtt a divattervezők azzal tisztelegnek, hogy legújabb kollekcióikban is szerepeltetik. A bézs színű, hosszúkás táskák a klasszikusok és a lazaság új megtestesítői. Időtlenek és elegánsak, mégis van bennük valami lenyűgöző.

A legkívánatosabb darabok a rövid fogantyúsak. Magassarkú papuccsal viselve a 90-es éveket eleveníti fel modern változatban.

Nézd meg ezt is: Bagett-táska: a 90-es évek nagy visszatérése. >>>

A cikk eredeti szövege le lett fordítva és módosításra került az ecipo.hu blog igényei szerint.
Ajánlataink
Iratkozz fel hirlevelünkre és...Szerezz 2800 forintot kedvezményt az első vásárlásodra!
Ellenőrizze az üzletben
mustang cipő, túracipő, scholl cipő, hátizsák női, nike air max, adidas, táska, skechers férfi cipő