A tökéletes cipő fehér ruha mellé: hogyan találd meg az igazit?

3 min.

Megmutatjuk, hogyan választhatsz fehér ruha mellé tökéletes cipőt, legyen szó akár hétköznapi, akár elegáns, alkalmi szettről. A fehér ruha univerzális viselet, mely lehet elegáns és különleges, de akár a hétköznapi gardróbunknak is képezheti nélkülözhetetlen részét. Az azonban, hogy milyen kiegészítőkkel együtt viseljük, sok mindent képes lehet meghatározni. Az egyik legfontosabb ezek közül a cipő, mely egy összeállítást igazán elegánssá, de akár sportossá és lazává is tehet. Éppen ezért ebben a bejegyzésben hoztunk némi segítséget azzal kapcsolatban, hogy hogyan válaszd ki a tökéletes cipőt egy mutatós utcai vagy egy kiemelkedően csinos, alkalmi fehér ruha mellé!

Fehér ruha megfelelő cipővel – milyen stílus működik a legjobban?

Elsőre úgy tűnik, egyszerű dolog meghatározni azt, hogy milyen cipő illik egy fehér ruhához, hiszen a fehér olyan univerzális szín, mellyel szinte minden más szín jól mutathat. Ez azonban nemhogy megkönnyítené a választást, sok esetben inkább megnehezíti azt. Ahogy könnyebb legyen a dolgunk, érdemes odafigyelnünk a következőre: alkalmi fehér ruhához vagy hétköznapi viselethez keresünk megfelelő cipőt? Előbbi esetben mindenképp érdemes színben visszafogottabb, fehér, bézs, modellt választanunk. De a fekete cipő fehér ruhával szintén jó döntés lehet, amennyibe a célunk egy kontrasztosabb összeállítás létrehozása. A formát tekintve pedig alapvetően elmondható, hogy minél elegánsabb összeállítást szeretnénk, annál érdemesebb egy magassarkú cipő mellett dönteni, de akár egy szép, aranyszínű szandál is jól mutathat a megfelelő eseményre összeállított öltözékkel.

A lazább, sportosabb, utcai viselet mellé pedig nyugodtan választhatunk színesebb megoldást. Ebben az esetben viszont fontos, hogy odafigyeljünk az összhangra. A cipőt ne csak a ruhához, de a többi kiegészítőnk színéhez, megjelenéséhez is igazítsuk annak érdekében, hogy a végeredmény egységes stílust teremtsen. Egy színes, mintás tornacipő például jó döntés lehet egy fehér csipkeruha mellé is, a kontrasztos megjelenés ugyanis nem csak divatos, de képes kifejezni viselője különleges, egyedi személyiségét is.

Fehér ruha megfelelő cipővel - milyen stílus működik a legjobban?

Arany cipő fehér ruhával: biztosan működni fog?

Abban az esetben, ha a cél egy elegáns, mégsem hétköznapi összeállítás megalkotása, mindenképp érdemes lehet szerezned egy mutatós, arany színű cipőt. Az arany ugyanis nagyon jól passzol a fehérhez, és már önmagában is a luxus, az előkelőség, az elegancia megtestesítője.

Egy arany magassarkú képes visszafogott csillogást csempészni a megjelenésedbe akár egy olyan fontos eseményen is, mint egy bál vagy egy esküvő, anélkül, hogy túlzottan nagy feltűnést keltené. Abban azonban biztos lehetsz, hogy a vendégek megjegyzik majd, mennyire jól is mutat az estére választott szetted.

Mindenképp figyelj oda azonban arra, hogy ne csak a cipő színe, de stílusa is passzoljon a ruhádhoz. Egy arany színű szandál például jól megy egy fehér csipkeruhához, míg egy hegyes orrú magassarkú azok számára lehet jó döntés, akik a hosszú szoknyák igazi szerelmesei.

Arany cipő fehér ruhával: biztosan működni fog?

Cipők fehér ruhához – hogyan lehet megtalálni az ideális nyári összeállítást?

A fehér és világosszürke ruhadarabok tökéletes választást jelentenek nyárra. Már csak azért is, mert kevésbé melegszenek át a tűző napon, mint a sötétebb színű, például fekete ruhák. Éppen ezért a kánikulában remek döntés egy fehér csipkeruha, de akár egy fehér trikó is, ami nem csak abban segíthet, hogy jobban érezzük magunk, de stílusától függően nagyon elegáns, mutatós vagy laza is lehet.

Ha pedig megtaláltuk a stílusunkhoz leginkább illő, nyári fehér ruhát, érdemes a hozzá illő cipőt is jól átgondoltan megválasztani. A visszafogott színű, nyitott szandálok és a laza, fiatalos tornacipők például tökéletes választást jelentenek az utcára, mindennapos használatra. Utóbbiak közül, ha szeretnénk, akár színes, mintás darabokat is választhatunk, melyek nem csak fehér, de akár élénkebb színű, például sárga vagy virágmintás ruháinkkal kombinálva is remekül mutatnak.

Abban az esetben pedig, ha alkalmi cipőt keresünk, a fehér, bézs vagy arany színű, magassarkú szandálok remekül működnek, hiszen nem csak elegánsak, de kialakításuknak köszönhetően megfelelően szellőznek is, és nem kell amiatt aggódnunk, hogy a forró napokon túlságosan melegünk lenne bennük.

Cipők fehér ruhákhoz – a lehetőségek tárháza szinte végtelen

Hogy milyen cipőt kell viselni fehér ruhával, arra nem léteznek szigorú szabályok. A fehér ruha egyik legnagyobb előnye ugyanis, hogy kiegészítők terén hatalmas teret enged a fantáziának. Nincs ez másképp a cipők esetében sem, hiszen a fehérhez szinte minden passzol.

Fontos azonban, hogy mindig ügyeljünk a tökéletes összhangra, és szettjeinket úgy állítsuk össze, hogy azok ne csak a tükörben mutassanak jól, hanem az alkalomhoz, nem utolsó sorban pedig az időjárási körülményekhez is illeszkedjenek.

A megfelelő körültekintéssel akár egy téli fehér ruhához vagy egy nyári, báli összeállításhoz is megtalálhatjuk a tökéletes lábbelit, ha tudatosan keresünk. Míg a hétköznapokban remekül mutathat egy fehér ruha rózsaszín cipővel van, addig egy esküvőn ez a kombináció extrém lehet, így érdemes elegánsabb, visszafogottabb megoldás mellett dönteni.

Milyen cipőt válasszunk a fehér ruhához egy különleges alkalomra?

Egy esküvő vagy egy bál mindig feledhetetlen esemény. Ilyenkor szeretnénk azt, hogy a fotókon is jól mutassunk, és az este akár tíz-húsz év múlva is egy szép emlék legyen. Éppen ezért fontos, hogy szettünket úgy állítsuk össze, hogy ne csak az aktuális divatra, hanem az időtálló, trendeken felüli szépségre is figyeljünk.

A fehér ruha fekete cipővel olyan kombináció, mely szinte minden ilyen és ehhez hasonló eseményen működik. Sosem megy ki a divatból, viselőjének pedig mindig kifinomult és határozott külsőt kölcsönöz. Egyéb fekete kiegészítőkkel, például egy mutatós táskával is hatékonyan kombinálható.

A változatosság kedvelői pedig bézs, arany vagy fehér cipők közül is választhatunk. A feltűnőbb megjelenés hívei pedig egy csinos, kék vagy piros cipőt is választhatnak fehér ruhájuk mellé. A kontrasztos összeállítás ugyanis az elegáns megjelenés mellett színes, egyedi személyiségüket is képes kihangsúlyozni.

Ajánlataink