Milánót a világ egyik divat fővárosaként tartják számon. Továbbá, Olaszországot magát a jó minőségű bőr árukkal és a cipők varrásánál végzett precíz kézművességgel kapcsolják össze. Ha tehát divatos és tartós nyári cipőket keresel, válaszd a már bizonyított olasz márkák modelljeinek egyikét. Összeállítottam csak neked egy áttekintést azokból a legdivatosabb darabokról, amiket az ecipő kínálatában is megtalálhatsz.

Magassarkú mule-ok az Elisabetta Franchi márkától

Az olasz divatház, Elisabetta Franchi, cipőit és kiegészítőit a kiemelt nőiesség jellemzi a különböző élethelyzetekben, valamint sok figyelmet szentel az úgynevezett power dressingnek, ami egy olyan ruha trend, ami erőt ad a nőknek. Nem csoda, hogy a márka kínálata, ami egyenesen a napos Olaszországból származik, magában foglalja a krémes magassarkú mule-okat, amik a papucsok némileg elegánsabb változata volt 2020 nyarán.

4124

Magassarkú mule az Elisabetta Franchi márkától

Bőr papucsok a Furla márkától

A Furla egy olasz családi vállalkozás, amit 1927-ben alapítottak Bolognában. Kínálatában nem csak cipőket találni, de természetes, olasz bőrből készült kiegészítőket is, amiket a tökéletes minőség és a legkisebb részletek jellemeznek. A márka klasszikus fekete bőr papucsa a nyerő választás, ha egy időtlen lábbelit keresel a nyárra.

4125

Fekete papucs a Furla márkától

Azt tudtad, hogy…?

Az olaszok vezető szerepet töltenek be az európai cipőgyártásban, és az olasz cipőpiac adja az össz. európai termelés több, mint egyharmadát.

Platform szandálok a Baldinini márkától

A Baldinini egy olasz cipőgyártó vállalat az olaszországi Forli-Cesenában, a Rubicone tartomány gyártási körzetében. Cipőiket olyan magabiztos nőknek készítik, akik pontosan tudják, mit szeretnének elérni. Ha úgy érzed, egy vagy közülük, biztosan elnyerik tetszésedet a divatos platform szandálok, és az olasz márka többi platformja is, amelyek a magasításuk ellenére kényelmesek maradnak. Ami azt illeti, ez a forma tervezésű cipő 2020 nyarának abszolút sikerszáma.

4126

Platform szandálok a Baldinini márkától

Fehér sneakerek a Diadora márkától

Ha van olyan márka, amit a ,,2020-as év nagy visszatérője”-nek lehetne hívni, akkor ez egészen biztosan az olasz Diadora márka. Egykor rendkívül népszerűnek számított, oldalán jellegzetes emblémával, a sport cipők kánonjához tartozott, de később kicsit feledésbe merült. Erről többet is olvashatsz a különálló cikkemben. 2020-ban a trendszetterek lelkesen nyúlnak vissza a retro-stílusú Diadora sneakerhez, mert ki szeretnének tűnni a már csúcsra ért sport márkák közül.

4127

Fehér sneakerek a Diadora márkától

Klasszikus balerinák a Marco Tozzi márkától

A nyári ruhatár azonban nem lehet teljes az abszolút klasszikusok nélkül, mint amilyenek a bőr balerinák, amik egyaránt illenek a ruhákhoz és a rövidnadrágokhoz. Az olyan olasz márkákat választva, mint amilyen a Marco Tozzi, biztos lehetsz benne, hogy nem csak a 2020-as nyári szezont élik túl.

4128

Fekete balerinák a Marco Tozzi márkától

Szerző

Ewelina Gajoch

A high fashion rajongója vagyok, de a mindennapokra ay időtlen francia stílust választom, melyet a párizsi influencerek inspirálnak. Magánemberként a művészet szerelmese vagyok, különösen Edward Hopper festményeié, az utazásoké és Harry Potteré.
A cikk eredeti szövege le lett fordítva és módosításra került az ecipo.hu blog igényei szerint.