A 2020-as tavaszi-nyári szezon legstílusosabb napszemüvegei – nézd meg, milyenek a most divatos modellek

1 min

Függetlenül attól, hogy mész-e idén a nyaralni, vagy egyáltalán nincs tervben, a napszemüveg egy olyan kiegészítő, amit érdemes a táskádban tartani. Viszont, ha már ráuntál a pilóta szemüvegre, a lenonra vagy esetleg a wayfarer-re, mindenképpen olvasd el szerzői összeállításomat a 2020-as év tavaszi-nyári szezonjának legstílusosabb napszemüvegeiről.

Garantálom, hogy ebben a szettben egyetlen unalmas, nyári szemüveget sem fogsz találni.

Napszemüvegek a 2020-as év tavaszi-nyári szezonjára: láncos napszemüveg

Erről a trendről édesanyád vagy a nagymamád szemüvege juthat eszedbe, amihez egy lánc is tartozik, amely lehetővé teszi, hogy a nyakadban hord ezt a kiegészítőt. Ám ne gondold azt, hogy ez az asszociáció azt a tényt jelzi, miszerint ez a fajta szemüveg kiment a divatból. Épp ellenkezőleg! A láncos napszemüvegek a 2020-as tavaszi-nyári szezon legkelendőbb modelljei közé tartoznak. Ha szereted az ékszeres kiegészítőket, biztosan szeretni fogod.

Napszemüvegek a 2020-as év tavaszi-nyári szezonjára: díszes szemüvegszárakkal

A 2020-as év tavaszi-nyári szezonjában a nagy hírnévnek örvendő tervezőket gyakran az ókori görögországi vagy a római divat ihlette. Mindez nemcsak aszimmetrikus, egyvállas ruhákat (úgynevezett tógákat) eredményezett, de egyúttal „vésett” napszemüveg szárat is. Egyes díszítések az óidők oszlop és pillér faragványaira emlékeztetnek. Hogy tetszik neked ez a trend?

Napszemüvegek a 2020-as év tavaszi-nyári szezonjára: teknősbéka keret

A vintage stílusú divat aranykorát éli, és még a legnagyobb ruhamárkák is azzal próbálkoznak, hogy olyan ruhadarabokat szerepeltessenek a kollekcióikban, amelyek mintha a bolhapiacról származnának, vagy a nagymamánk szekrényében találnánk. Ezen elemek egyike a teknősbéka keretes napszemüvegek. Legjobb nagyon a nagyon keskeny, 90′-es évekre emlékeztető változat, vagy a vastag keretes.

Napszemüvegek a 2020-as év tavaszi-nyári szezonjára: geometrikus légy szemüveg

Ha már a legyekről van szó, bizonyára tisztában vagy azzal, hogy azóta divatban vannak, mióta Audrey Hepburn fejkendővel együtt viselte őket. Ebben a szezonban azonban érdemes azokat választani, amelyek nem csak az arc nagy részét takarják el, de egyúttal a szokatlan forma és üveg szín is jellemez. A geometrikus légy-szemüveg az utcai stílus egyik slágere volt a párizsi divathéten.

Napszemüvegek a 2020-as év tavaszi-nyári szezonjára: keskeny keretes

A keskeny keretes napszemüvegek abszolút drágakőnek számítanak a 2020-as év tavaszi-nyári szezonjában a legdivatosabb modellek között. Ha szeretnél úgy kinézni, mintha Bella Hadid vagy Kendall Jenner barátnője lennél, muszáj lesz venned egyet. Fogadj az időtlen fekete modellre vagy a színes napszemüvegre, esetleg a neon-színű keretre, és nem fogsz unatkozni a nyári stílusodban.

Napszemüvegek a 2020-as év tavaszi-nyári szezonjára: fehér keretes

A retro-stílust megelevenítő, fehér keretes szemüvegek nem csak Marylin Monroe és a pin-up lányok kedvencei, de egyúttal a divatdiktátoroké és a fashionistáké is. Ezek a modellek fényessé teszi az arcot és egy egyedi jellegzetességet kölcsönöz a stílusnak. Tehát, ha szereted a szemkápráztató kiegészítőket, gondolkozz el azon, hogy beszerzel egy fehér keretes szemüveget.

A cikk eredeti szövege le lett fordítva és módosításra került az ecipo.hu blog igényei szerint.
Ajánlataink
Iratkozz fel hirlevelünkre és...Szerezz 2800 forintot kedvezményt az első vásárlásodra!
Ellenőrizze az üzletben
tamaris, nike air max, női hátizsák, hátizsák női, mustang cipő, női túrabakancs, toms cipő, ara cipő