MID SEASON SALE! Találj valamit magadnak NÉZD MEG


8 Valentin-napi ajándékötlet két változatban – divatosak és klasszikusak

Hamarosan, pontosan február 14-én, itt a Valentin nap. Ha olyan partnered van, akinek szeretnéd kifejezni érzelmeidet ezen a különleges napon, és máshogy tölteni, mint az év többi napját, akkor érdemes elgondolkodni egy olyan ajándékon, ami mosolyt csal a másik arcára. Van egy kész listánk 8 ajándékötlettel nőknek és férfiaknak, ami tökéletesen megfelel a divat és a trendek iránt érdeklődő emberek ízlésének.

Az alábbi listában ugyanazon ajándékötlet két változatát találod: egyik a mostani trendekre szabva, míg a másik egy klasszikus, és összhangban áll a minimalista divat megközelítéssel.

MSS

A férfi ing egy jó Valentin-napi ajándékötlet. Párod viselheti a Valentin-napi vacsárotokon (még ha otthon is kerül rá sor), emellett biztos lehetsz abban, hogy ez az ajándék sokáig a ruhásszekrényében marad.

DIVATOS VÁLTOZAT: Mintás ingek

Ha a barátod követi a legújabb trendeket és szereti feltölteni divatos ruhadarabokkal a ruhatárát, bizonyára kedvére lesz a nyomtatott férfi ing. A legutóbbi divatbemutatók jelzik, hogy a monografikus minták a legdivatosabb trendek között lesznek a következő szezonban.

 

A fenti képen szereplő modell egy mintás Versace inget mutat be.

KLASSZIKUS VÁLTOZAT: fehér ing

A klasszikus és a minimalizmus rajongói számára egy ismert márka klasszikus fehér inge jobb ajándék lesz, és garancia a kiváló minőségű kivitelezésre. Évekre szóló ajándék, ami megnyitja az utat a különböző stílusok előtt.

5498

A Ralph Lauren márka fehér inge egyike a világ legnépszerűbb változatának ebből a ruhadarabból.

Az időtlen, nőies ajándék megfelelője, ami a Valentin-napi vacsora idején is beválik, ugyanakkor hosszú évekig hűségesen fog szolgálni a ruhásszekrényben, nem más, mint a kis fekete. Nem, nem egy erős kávéról beszélünk, hanem a fekete ruháról, amit szerettünk többször is felvesz, hogy meggyőződjön, csodásan áll rajta.

DIVATOS VÁLTOZAT: Fodros kis fekete

Ha nem vagy tisztában a női trendekkel, de tudod, hogy szerelmed visszafojtott lélegzettel követi azt, akkor a klasszikus fekete ruha helyett válaszd a fodros változatot. Ez egy rendkívül divatos fazon, ami jelenleg óriási népszerűségnek örvend a legnagyobb tervezők körében.

 

A MORGAN fodros kis fekete egy nagyon divatos Valentin-napi ajándék nőknek

KLASSZIKUS VÁLTOZAT: Cipzáros kis fekete

A minimalizmus és az időtlen divat rajongói bizonyára értékelni fogják a szigorú szabású kis fekete ruhát, amit csak a geometriai minták hangsúlyoznak ki. Biztos lehetsz benne, hogy ez változat nem megy ki a divatból a következő években sem.

 

A Kontatto minimalista szabású ruhája tökéletes a minimalizmus rajongóinak.

A férfi pénztárca egy hasznos kiegészítő, ami – Valentin-napra ajándékozva – két funkciót is betölt. Az egyik természetesen az, hogy megőrzi a pénzt és az iratokat, a másik pedig, hogy… mindig a szerelmére emlékezteti a férfit, valahányszor használja. Ennél fogva érdemes olyan ajándékot venni, ami ötvözi a hasznosságot és egyúttal kellemes látványt is nyújt a szemnek.

DIVATOS VÁLTOZAT: Top márkás pénztárcák

A jelenlegi trendek bármely szakértőnek egyből a FJÄLLRÄVEN KANKEN márkát juttatják eszébe, ami egykor rendkívül divatos volt. Habár a színes, vintage stílusú hátizsákokról ismert, ajánlata funkcionális férfi pénztárcát is tartalmaz, ami Valentin-napi ajándékként is működik.

5501

A FJÄLLRÄVEN KANKEN márka pénztárcáját nemcsak a trendszetterek értékelik, de a funkcionális stílusok hívei is.

KLASSZIKUS VÁLTOZAT: Férfi bőr pénztárca

Egy klasszikus, fekete pénztárca, mely kiváló minőségű természetes bőrből készült, jó ajánlat a klasszikus és a casual stílusok rajongóinak egyaránt. Kiválasztásakor, a formatervezése mellett vedd figyelembe a rekeszek számát is, ami megfelel a te és szeretted elvárásainak és igényeinek.

 

Marylin Monroe arról énekelt, hogy a gyémánt a nő legjobb barátja. Van benne valami, mivel nincs senki a szebbik nem képviselői között, akik arca ne ragyogna fel az ékszerek láttán. Azonban nem muszáj a gyémántot választanod, hogy tökéletes Valentin-napi ajándék legyen.

DIVATOS VÁLTOZAT: Láncos karkötő

A láncok az utóbbi időben ellepték a kifutókat. Megjelentek a cipőkön, táskákon, ruhákon és kifejező, maxi változatú ékszerek formájában is. Ha választottad szereti a divatot, bizonyára értékelni fogja az erre a trendre reflektáló ékszert.

 

KLASSZIKUS VÁLTOZAT: Egyszerű nyaklánc

A finom, minimalista medálos nyaklánc egy ajánlat olyan nőknek, akik értékelik a klasszikus és időtlen megoldásokat a divatban. Egy ilyen finom ékszer nem kerül le a nyakról, minden nap emlékeztetni fogja viselőjét, hogy kitől kapta.

 

A látszat ellenére zoknit adni ajándékba nagyszerű módja az érzelmek kifejezésére. Megmutatja, hogy törődsz szeretted kényelmével és egészségével, és a megfelelő illeszkedése bizonyítja az illető jó ízlését. A siker kulcsa megtalálni azt, ami ötvözi a kiváló minőséget, a gyönyörű csomagolást és a megajándékozni kívánt személyhez illő stílust.

DIVATOS VÁLTOZAT: Mintás férfi zoknik

A mintás, retro stílusú zoknik trendje a Gucci-nak köszönhető, ami már számos szezon óta népszerűsíti a nagymama és a nagypapa chic néven ismert stílust. A geometriai mintás és tömbös színkombinációk ideális ajánlat annak, aki jártas a divatban.

 

KLASSZIKUS VÁLTOZAT: Sima zoknik ismert márkáktól

A sima, jó és lélegző anyagból, például a pamutból készült zokni egy klasszikus ajándék. Ha szeretnéd feldobni, akkor választhatsz egy szépen csomagolt szettet, ami több különböző színű párból áll.

 

Fehérneműt ajándékozni a szerettednek Valentin-napon jó ötlet, ha a kiválasztott szett megmutatja, hogy ismered párod ízlését és ruhásszekrényének tartalmát. A trendek és a streetwear rajongói valószínűleg jobban fogják értékelni a kevésbé éteri változatot. Ezzel szemben, a klasszikusok hívei örülni fognak a kifinomult csipkének, fekete változatban.

DIVATOS VÁLTOZAT: Átlátszó, mintás fehérnemű

Az átlátszó (vagyis egyszerűen áttetsző) anyagok a 2021-es tavaszi-nyári szezon vezető trendjeinek egyike. Ez nem csak a ruhákra vonatkozik, hanem a fehérneműkre is. A monografikus mintás, fodros, sportos karakterű fehérnemű egy nagyszerű ajánlat azoknak, akik otthon vannak a trendekben.

5507

A fenti szett egy divatos ajánlat a Pinko márkától.

KLASSZIKUS VÁLTOZAT: Fekete csipkés fehérnemű

A romantikus, a klasszikus és a minimalizmus hívei, akik maguknak kapszula szekrényt készítenek, valószínűleg jobban meg lesznek elégedve egy klasszikus fehérnemű változattal – az időtlen fekete csipkés szettel.

5508

A klasszikus csipkés szett francia Chantelle márka fehérnemű ajánlata.

Az urak is jó potenciállal rendelkeznek, ha Valentin-napra fehérneműt tervezünk ajándékba adni. A választék kisebb, mint a női fehérneműk esetében, de cserébe könnyebb döntést hozni a kiválasztáskor. Párod ruhatárának megfelelő bokszert válassz, és akkor garantáltan értékelni fogja az ajándékot.

DIVATOS VÁLTOZAT: Arany logós boxer

A logománia trendje még tart, úgyhogy az ilyen feltűnő logós férfi bokszerek rendkívül divatos ajánlatnak számítanak, ha Valentin-napra fehérneműt szeretnénk ajándékozni a barátunknak.

 

Ez a fekete boxeralsó arany Hugo Boss márkajelzéssel tökéletes Valentin-napi ajándék a divatrajongóknak.

KLASSZIKUS VÁLTOZAT: Sima bokszer szett

A sima férfi bokszer egy univerzális és klasszikus ajánlat mindenkinek. Kiválasztásakor figyelj a márkára és az anyagra, amiből készült. Az elasztán keverékű pamut egy nagyon kényelmes változat.

5510

A Levi’s sima férfi bokszer szett kiváló minőségű anyagból készült.

A nőket fel lehet osztani aszerint, hogy vagy a cipőket vagy a táskákat szeretik… esetleg mindkettőt. Míg a megfelelő cipő kiválasztása Valentin-napi ajándékként nem sétagalopp (elvégre, nem a kinézete számít, hanem a kényelmes viselete, amihez mérni kell), addig a táska egy ízléses és biztos ajándék. Azonban fontos, hogy a párod ruhatárának megfelelően válassz. Ha a visszafogott színek és egyszerű stílusok dominálják, válassz egy sokoldalú változatot. Ha másfelől visszafojtott lélegzettel követi a kifutók trendjeit, válassz ezeknek megfelelő táskát.

DIVATOS VÁLTOZAT: Paper bag táska

Azok a nők, akik szeretik és követik a trendeket, bizonyára tudják, hogy a paper bag (ami egy összehajtott papírzacskóra emlékeztet, és a párizsiak használták), nagyon is időszerű választás. Olyan népszerű trendszetterek viselik, mint Leonie Hanne. Ennélfogva, ha ilyen ajándékot választasz, meglepheted a kedvesedet azzal, hogy mennyire tisztában vagy az aktuális trendekkel.

5511

A képen látható Paper bag táska  a Gino Rossi márka ajánlata.

KLASSZIKUS VÁLTOZAT: Fekete oldaltáska

Minden olyan, klasszikus kapszula szekrényt építgető minimalista listáján feltétlenül szerepelnie kell az egyszerű, fekete táskának, aminek logója ott van a fedélen. Ne feledd, hogy az ilyen nők értékelik a kiváló minőségű anyagokat, amelyek garantálják, hogy az adott táska sokáig szolgál. Úgyhogy válaszd a természetes bőrből készült modelleket.

5512

Egy klasszikus, természetes bőrből készült oldaltáska modell a Zadig&Voltaire-tól.

Borítókép: Photo by Christian Vierig/Getty Images

A cikk eredeti szövegét az ecipo.hu blog igényeinek megfelelően fordította és módosította: Martin Maszarik
Legyen naprakész, és értesüljön elsőként a trendekről és az újdonságokról! Iratkozz fel a hírlevélre
Nézd meg az üzletben
mustang csizma, boka csizma, túrabakancs női, túrabakancs, rieker táska, nike air max 90, nike react, tamaris bokacsizma, timberland, futócipő, geox, futócipő, nike air force 1, ecpo, adidas terrex, salomon cipő, nike air, kosárlabda cipő, converse, karl lagerfeld, western csizma, nike air max 270, scholl, gumicsizma női, esize me, körömcipő, asics, túrabakancs, adidas női cipő, női tavaszi cipő

A weboldal süti-fájlokat használ, hogy a szolgáltatás az Adatvédelmi Irányleveknek megfelően a lehető legmagasabb színvonalon történjen. Weboldalunkat használva hozzájárulsz a sütik alkalmazásához. több információ

A weboldal süti-fájlokat használ, hogy a szolgáltatás az Adatvédelmi Irányleveknek megfelően a lehető legmagasabb színvonalon történjen. Weboldalunkat használva hozzájárulsz a sütik alkalmazásához.

Bezár