Hamarosan, pontosan február 14-én, itt a Valentin nap. Ha olyan partnered van, akinek szeretnéd kifejezni érzelmeidet ezen a különleges napon, és máshogy tölteni, mint az év többi napját, akkor érdemes elgondolkodni egy olyan ajándékon, ami mosolyt csal a másik arcára. Van egy kész listánk 8 ajándékötlettel nőknek és férfiaknak, ami tökéletesen megfelel a divat és a trendek iránt érdeklődő emberek ízlésének.

Az alábbi listában ugyanazon ajándékötlet két változatát találod: egyik a mostani trendekre szabva, míg a másik egy klasszikus, és összhangban áll a minimalista divat megközelítéssel.

1. Ingek férfiaknak

A férfi ing egy jó Valentin-napi ajándékötlet. Párod viselheti a Valentin-napi vacsárotokon (még ha otthon is kerül rá sor), emellett biztos lehetsz abban, hogy ez az ajándék sokáig a ruhásszekrényében marad.

DIVATOS VÁLTOZAT: monografikus mintás ing

Ha a barátod követi a legújabb trendeket és szereti feltölteni divatos ruhadarabokkal a ruhatárát, bizonyára kedvére lesz a nyomtatott férfi ing. A legutóbbi divatbemutatók jelzik, hogy a monografikus minták a legdivatosabb trendek között lesznek a következő szezonban.

5497

A fenti képen szereplő modell egy mintás Calvin Klein inget mutat be

KLASSZIKUS VÁLTOZAT: fehér ing

A klasszikus és a minimalizmus rajongói számára egy ismert márka klasszikus fehér inge jobb ajándék lesz, és garancia a kiváló minőségű kivitelezésre. Évekre szóló ajándék, ami megnyitja az utat a különböző stílusok előtt.

5498

A Ralph Lauren márka fehér inge egyike a világ legnépszerűbb változatának ebből a ruhadarabból.

2. Kis fekete nőknek

Az időtlen, nőies ajándék megfelelője, ami a Valentin-napi vacsora idején is beválik, ugyanakkor hosszú évekig hűségesen fog szolgálni a ruhásszekrényben, nem más, mint a kis fekete. Nem, nem egy erős kávéról beszélünk, hanem a fekete ruháról, amit szerettünk többször is felvesz, hogy meggyőződjön, csodásan áll rajta.

DIVATOS VÁLTOZAT: Fodros kis fekete

Ha nem vagy tisztában a női trendekkel, de tudod, hogy szerelmed visszafojtott lélegzettel követi azt, akkor a klasszikus fekete ruha helyett válaszd a fodros változatot. Ez egy rendkívül divatos fazon, ami jelenleg óriási népszerűségnek örvend a legnagyobb tervezők körében.

5499

A fenti képen látható kis fekete ruha a Rage Age márka ajánlata.

KLASSZIKUS VÁLTOZAT: Geometriai mintás kis fekete

A minimalizmus és az időtlen divat rajongói bizonyára értékelni fogják a szigorú szabású kis fekete ruhát, amit csak a geometriai minták hangsúlyoznak ki. Biztos lehetsz benne, hogy ez változat nem megy ki a divatból a következő években sem.

5500

A Victoria Beckham ruhamárka ismert a klasszikus ruha terveiről, amelyek a nőiességet emelik ki. A fenti képen látható ruha egyike ezeknek.

3. Pénztárca férfiaknak

A férfi pénztárca egy hasznos kiegészítő, ami – Valentin-napra ajándékozva – két funkciót is betölt. Az egyik természetesen az, hogy megőrzi a pénzt és az iratokat, a másik pedig, hogy… mindig a szerelmére emlékezteti a férfit, valahányszor használja. Ennél fogva érdemes olyan ajándékot venni, ami ötvözi a hasznosságot és egyúttal kellemes látványt is nyújt a szemnek.

DIVATOS VÁLTOZAT: Top márkás pénztárcák

A jelenlegi trendek bármely szakértőnek egyből a FJÄLLRÄVEN KANKEN márkát juttatják eszébe, ami egykor rendkívül divatos volt. Habár a színes, vintage stílusú hátizsákokról ismert, ajánlata funkcionális férfi pénztárcát is tartalmaz, ami Valentin-napi ajándékként is működik.

5501

A FJÄLLRÄVEN KANKEN márka pénztárcáját nemcsak a trendszetterek értékelik, de a funkcionális stílusok hívei is.

KLASSZIKUS VÁLTOZAT: Férfi bőr pénztárca

Egy klasszikus, fekete pénztárca, mely kiváló minőségű természetes bőrből készült, jó ajánlat a klasszikus és a casual stílusok rajongóinak egyaránt. Kiválasztásakor, a formatervezése mellett vedd figyelembe a rekeszek számát is, ami megfelel a te és szeretted elvárásainak és igényeinek.

5502

A Emporio Armani bőr pénztárca garancia a kiváló minőségű kivitelezésre.

4. Ékszerek nőknek

Marylin Monroe arról énekelt, hogy a gyémánt a nő legjobb barátja. Van benne valami, mivel nincs senki a szebbik nem képviselői között, akik arca ne ragyogna fel az ékszerek láttán. Azonban nem muszáj a gyémántot választanod, hogy tökéletes Valentin-napi ajándék legyen.

DIVATOS VÁLTOZAT: Láncos karkötő

A láncok az utóbbi időben ellepték a kifutókat. Megjelentek a cipőkön, táskákon, ruhákon és kifejező, maxi változatú ékszerek formájában is. Ha választottad szereti a divatot, bizonyára értékelni fogja az erre a trendre reflektáló ékszert.

5503

Az Elisabetta Franchi márka láncos karkötője, díszes dobozba csomagolva, a tökéletes Valentin-napi ajándék a párodnak.

KLASSZIKUS VÁLTOZAT: Egyszerű nyaklánc

A finom, minimalista medálos nyaklánc egy ajánlat olyan nőknek, akik értékelik a klasszikus és időtlen megoldásokat a divatban. Egy ilyen finom ékszer nem kerül le a nyakról, minden nap emlékeztetni fogja viselőjét, hogy kitől kapta.

5504

A Tory Burch arany nyaklánca az elérhető egyik legjobb ékszer

5. Zoknik férfiaknak

A látszat ellenére zoknit adni ajándékba nagyszerű módja az érzelmek kifejezésére. Megmutatja, hogy törődsz szeretted kényelmével és egészségével, és a megfelelő illeszkedése bizonyítja az illető jó ízlését. A siker kulcsa megtalálni azt, ami ötvözi a kiváló minőséget, a gyönyörű csomagolást és a megajándékozni kívánt személyhez illő stílust.

DIVATOS VÁLTOZAT: Mintás férfi zoknik

A mintás, retro stílusú zoknik trendje a Gucci-nak köszönhető, ami már számos szezon óta népszerűsíti a nagymama és a nagypapa chic néven ismert stílust. A geometriai mintás és tömbös színkombinációk ideális ajánlat annak, aki jártas a divatban.

5505

A Dots Socks márka számos retro stílusú zokni modellt kínál.

KLASSZIKUS VÁLTOZAT: Sima zoknik ismert márkáktól

A sima, jó és lélegző anyagból, például a pamutból készült zokni egy klasszikus ajándék. Ha szeretnéd feldobni, akkor választhatsz egy szépen csomagolt szettet, ami több különböző színű párból áll.

5506

A Polo Ralph Lauren sima kötött zoknijai, díszes dobozba csomagolva, egy nagyszerű Valentin-napi ajándékötlet.

6. Fehérneműk nőknek

Fehérneműt ajándékozni a szerettednek Valentin-napon jó ötlet, ha a kiválasztott szett megmutatja, hogy ismered párod ízlését és ruhásszekrényének tartalmát. A trendek és a streetwear rajongói valószínűleg jobban fogják értékelni a kevésbé éteri változatot. Ezzel szemben, a klasszikusok hívei örülni fognak a kifinomult csipkének, fekete változatban.

DIVATOS VÁLTOZAT: Átlátszó, mintás fehérnemű

Az átlátszó (vagyis egyszerűen áttetsző) anyagok a 2021-es tavaszi-nyári szezon vezető trendjeinek egyike. Ez nem csak a ruhákra vonatkozik, hanem a fehérneműkre is. A monografikus mintás, fodros, sportos karakterű fehérnemű egy nagyszerű ajánlat azoknak, akik otthon vannak a trendekben.

5507

A fenti szett egy divatos ajánlat a Pinko márkától.

KLASSZIKUS VÁLTOZAT: Fekete csipkés fehérnemű

A romantikus, a klasszikus és a minimalizmus hívei, akik maguknak kapszula szekrényt készítenek, valószínűleg jobban meg lesznek elégedve egy klasszikus fehérnemű változattal – az időtlen fekete csipkés szettel.

5508

A klasszikus csipkés szett francia Chantelle márka fehérnemű ajánlata.

7. Fehérneműk férfiaknak

Az urak is jó potenciállal rendelkeznek, ha Valentin-napra fehérneműt tervezünk ajándékba adni. A választék kisebb, mint a női fehérneműk esetében, de cserébe könnyebb döntést hozni a kiválasztáskor. Párod ruhatárának megfelelő bokszert válassz, és akkor garantáltan értékelni fogja az ajándékot.

DIVATOS VÁLTOZAT: Mintás bokszerek

A logománia trendje még tart, úgyhogy az ilyen mintás férfi bokszerek rendkívül divatos ajánlatnak számítanak, ha Valentin-napra fehérneműt szeretnénk ajándékozni a barátunknak.

5509

A Fila bokszerei a streetwear divat rajongóinak szólnak.

KLASSZIKUS VÁLTOZAT: Sima bokszer szett

A sima férfi bokszer egy univerzális és klasszikus ajánlat mindenkinek. Kiválasztásakor figyelj a márkára és az anyagra, amiből készült. Az elasztán keverékű pamut egy nagyon kényelmes változat.

5510

A Levi’s sima férfi bokszer szett kiváló minőségű anyagból készült.

8. Táskák nőknek

A nőket fel lehet osztani aszerint, hogy vagy a cipőket vagy a táskákat szeretik… esetleg mindkettőt. Míg a megfelelő cipő kiválasztása Valentin-napi ajándékként nem sétagalopp (elvégre, nem a kinézete számít, hanem a kényelmes viselete, amihez mérni kell), addig a táska egy ízléses és biztos ajándék. Azonban fontos, hogy a párod ruhatárának megfelelően válassz. Ha a visszafogott színek és egyszerű stílusok dominálják, válassz egy sokoldalú változatot. Ha másfelől visszafojtott lélegzettel követi a kifutók trendjeit, válassz ezeknek megfelelő táskát.

DIVATOS VÁLTOZAT: Paper bag táska

Azok a nők, akik szeretik és követik a trendeket, bizonyára tudják, hogy a paper bag (ami egy összehajtott papírzacskóra emlékeztet, és a párizsiak használták), nagyon is időszerű választás. Olyan népszerű trendszetterek viselik, mint Leonie Hanne. Ennélfogva, ha ilyen ajándékot választasz, meglepheted a kedvesedet azzal, hogy mennyire tisztában vagy az aktuális trendekkel.

5511

A képen látható Paper bag táska  a Gino Rossi márka ajánlata.

KLASSZIKUS VÁLTOZAT: Fekete oldaltáska

Minden olyan, klasszikus kapszula szekrényt építgető minimalista listáján feltétlenül szerepelnie kell az egyszerű, fekete táskának, aminek logója ott van a fedélen. Ne feledd, hogy az ilyen nők értékelik a kiváló minőségű anyagokat, amelyek garantálják, hogy az adott táska sokáig szolgál. Úgyhogy válaszd a természetes bőrből készült modelleket.

5512

Egy klasszikus, természetes bőrből készült oldaltáska modell a Zadig&Voltaire-tól.

Szerző

Ewelina Gajoch

A high fashion rajongója vagyok, de a mindennapokra ay időtlen francia stílust választom, melyet a párizsi influencerek inspirálnak. Magánemberként a művészet szerelmese vagyok, különösen Edward Hopper festményeié, az utazásoké és Harry Potteré.
A cikk eredeti szövege le lett fordítva és módosításra került az ecipo.hu blog igényei szerint.

A weboldal süti-fájlokat használ, hogy a szolgáltatás az Adatvédelmi Irányleveknek megfelően a lehető legmagasabb színvonalon történjen. Weboldalunkat használva hozzájárulsz a sütik alkalmazásához. több információ

A weboldal süti-fájlokat használ, hogy a szolgáltatás az Adatvédelmi Irányleveknek megfelően a lehető legmagasabb színvonalon történjen. Weboldalunkat használva hozzájárulsz a sütik alkalmazásához.

Bezár